Марічка Падалко вперше показала свого старшого сина зблизька: зріст тата, а врода — вся мамина

У світі шоу-бізнесу та телевізійної журналістики деякі відомі люди приховують особисте життя від публіки, оберігаючи його від надмірної уваги. Але цього не можна сказати про Марічку Падалко.

Зіркова телеведуча Марічка Падалко, яка відома своїми талантами та професійним підходом до роботи, вперше за тривалий період часу вирішила поділитися зі своїми прихильниками зображенням свого старшого сина Михайла.

Гордість не лише за чоловіка, а й за сина

Сімейні цінності та взаємна підтримка завжди були в центрі уваги цієї видатної телеведучої, і подальший розвиток їхньої родини залишається цікавим для багатьох.

Марічка Падалко показала свого старшого сина

На фото видно, що для Марічки старший син — справжня опора, особливо в такий складний період, коли батько ризикує життям, а молодші діти, доньки, навчаються за кордоном. Марічка пишається своїм первістком, який, судячи з фотографії, схожий статурою та зростом на Єгора, а обличчям нагадує саме її. Ця особлива комбінація робить його подвійно впізнаваним та цікавим для прихильників сім’ї Падалко-Соболевих.

Михайло — перша дитина Марічки, яку вона народила у віці 31 року від відомого журналіста Єгора Соболєва. Зараз Єгор Соболєв боронить країну на передовій, віддаючи своє життя вітчизні.

Михайлу уже 16 років, і він, так само як і його батьки, демонструє активну життєву позицію та велику силу духу. Втім, у таких батьків, що виховують дітей у дусі патріотизму та громадської гідності, саме таким син й мав вирости.

Так, наприклад, хлопчина разом зі своїми однолітками виходить на мітинги вимагати у місцевої влади Києва “реагувати на реальність, а не ігнорувати її”.

“До наших вимог додалась ще одна: прозорість та звітність використання коштів, виділених на армію”,- коментує Михайло свою позицію.

Михайло Соболєв. Скриншот фото зі сторінки в інстаграмі

Злагоджений та міцний родинний зв’язок є важливим чинником у житті Марічки та її дітей, надаючи їм силу та підтримку в будь-якій ситуації.

Популярне

Схожі статті

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.

Донька Романа Сасанчина спить взута у чоботи: дружина переможця “Голосу” сказала – щоб гарно носились

Відомий український артист Роман Сасанчин разом із дружиною Іванною виховують спільну доньку. Виявилось, що насправді дівчинка спить, взута в чоботи.