39-річна Тіна Кароль вперше показала, як виглядає її реальне волосся без перуки: мишачий хвостик

Пишні і густі локони Тіни Кароль, з якими її звикли бачити глядачі, не є її натуральним волоссям. Співачка вже багато років виходять на сцену у перуці.

Українська співачка Тіна Кароль – одна з найвідоміших та найзатребуваніших в Україні. Крім того, мільйони прихильників артистки вважають її еталоном краси. Недарма, Тіна тричі ставала найкрасивішою жінкою України по версії журналу VIVA.

Останні 10 років Кароль не зраджує своєму іміджу: жіночні сукні, яскравий макіяж з акцентом на губи та пишні, густі локони. Ще на початку кар’єри Тіна експериментувала з образами: робила коротку стрижку, фарбувалася. Та з 2014 року Тіна практично не змінювалася. Мало хто знає, та Тіна виходить на сцені у перуці. Штучне волосся кріпиться в сантиметрі від реального волосся співачки і є його продовженням. Така техніка робить максимально натуральний вигляд зачіски.

Тіна Кароль все життя носить перуки
39-річна Тіна Кароль вперше показала, як виглядає її реальне волосся без перуки

У звичайному житті, поза сценою, Кароль не носить накладне волосся. В Мережі є всього кілька фото, де можна побачити реальне волосся співачки. Так, Тіна має досить тонке і не довге волосся.

Тіна Кароль вперше показала, як виглядає її реальне волосся без перуки
Тіна Кароль вперше показала, як виглядає її реальне волосся без перуки

 

Тіна Кароль з перукою і без

Варто відзначити, що серед зірок шоу-бізнесу, як України, так і світу, багато тих, хто користується перуками. Так, багато знаменитостей має перуки, які повністю відворюють їхнє волосся. А користуються вони такими перуками для того, щоб не псувати власне волосся. Постійні укладки, дія випрямлячів, гарячих плойок, засобів фіксації негативно впливають на волосся, тому зірки й використовують перуки.

До прикладу, екстравагантна Оля Полякова майже завжди виходить на сцену у перуці. А от легендарна співачка Алла Пугачова вже багато років носить спеціальні накладки на волосся, щоб прикрити своє рідке і тонке волосся, яке втратило свою красу з роками.

Популярне

Схожі статті

Шеф-кухар із культового ресторану розкрив свій секрет соковитих свинячих стейків: легкий рецепт із начинкою

Свинячі стейки з начинкою — страва, яка приносить багатьом не тільки насолоду від їжі, але й справжню радість від кулінарного відкриття, від емоційного враження, яке вона залишає.

Куди поділась улюблениця Оксани Байрак та акторка в минулому Анастасія Зюркалова: тепер офіціантка у Канаді

Як відомо, доля — мінлива леді, що грає людиною завжди. Ось і улюбленицю режисерки жіночих серіалів Оксани Байрак Анастасію Зюркалову вона не оминула своїми "американськими гірками".

Печиво “Пташине гніздо” на Великдень готую кожен рік: у захваті не лише діти, а й всі, хто спробував хоч раз

Печиво "Пташине гніздо" на Великдень — звучить захопливо! Ця святкова випічка є справжнім втіленням креативності та новаторства в кулінарному світі.