Деякі українці здобули популярність завдяки зовнішньому вигляду: хтось косить під Барбі, хтось під монстра

Деякі люди настільки невдоволені власною зовнішністю, що воліють себе переробити. Трансформація іноді доходить до крайнощів. Погляньмо, що виходить для подібних сміливців у підсумку.

Анастасія Покрищук

Дівчина зробила собі чимало пластичних операцій, прибравши зайвий жир та додавши розміру в грудях. Та найвизначнішою частиною тіла, над якою попрацювала Настя, є вилиці, які в неї набули разючих розмірів. Якщо подивитися на дівчину до перетворень, дивуєшся – і чого цій красуні не вистачало?

Як виглядають українські фріки

Єгор Андрюшин

Андроген працює візажистом, тому нікого особливо не дивує, якщо молодик наносить собі на обличчя мейкап за повною програмою. До макіяжу Єгор частенько додає епатажний одяг і навіть перуки. На диво, знаменитостям подібна поведінка припала до вподоби, тож послугами дивака користуються Могилевська, Огнєвіч, Цибульська, Білик.

Як виглядають українські фріки

Діва Монро

Світська левиця не приховує своєї трансгендерності. Народилася хлопчиком, але в танчики не гралася, віддаючи перевагу лялькам. Через це зазнавала страшенного булінгу від одноліток. Коли став студентом, Олександр Федяєв почав брати участь у травесті-шоу.

Як виглядають українські фріки

Zi Faámelu

Симпатичного хлопчика Бориса Апрєля ми пам’ятаємо за “Фабрикою зірок 2”. З часом хлопчина перетворився на Анну Ейпріл, хоча зовні залишався чоловіком. Потім кудись зник надовго. А у 2020-му повернувся до України вже після операції зі зміни статі й з новим ім’ям – Zi Faámelu.

Як виглядають українські фріки

Валерія Лук’янова

Одеситка задовго до виходу стрічки “Барбі” перетворила своє тіло на подобу цієї ляльки. Макіяж навчилася робити сама, тож стала стовідсотковою копією іграшки. Задля цього довелося ще й схуднути до мінімальних параметрів.

Як виглядають українські фріки

Популярне

Схожі статті

Завжди готую цей салат на Великдень: смачний рецепт, який вже став традиційним на моєму столі. Дуже легкий

Цей ситний, ніжний і соковитий салат стане зіркою вашого Великоднього столу. З простих продуктів та без зайвого клопоту виходить справжня смакота.

Такий десерт не знайдеш навіть у ресторанах: шоколадний пиріг з абрикосами. Секрет в особливому тісті

Усі ми любимо випічку. Без смачного шоколадного десерту не можна уявити затишний сімейний вечір. Сьогодні ми підготували простий рецепт шоколадного пирога з абрикосами, який сподобається кожному.

Такого ще не бачила. Готується просто, а дивує навіть професіоналів: рецепт відкритих пельменів на сковороді

Пельмені - це знайома всім, проста і смачна страва. Але навіть їх можна приготувати креативно і незвично. Сьогодні ми підготували рецепт відкритих пельменів у ніжному тісті. Сподобається кожному.