Як Лілії Ребрик вдалося втретє завагітніти: зробила те, що точно “притягнуло” появу ще одного малюка

Серед артистів завжди існували забобони та повір'я, яким вони беззаперечно вірять, особливо коли мова йде про примхливий світ кінематографа. З чим це пов'язано? Невже й справді діє магія кіно?

Одним із таких переконань є те, що якщо артистка зіграє роль вагітної жінки, то це “притягне” вагітність і до неї в реальному житті. Історія Лілії Ребрик, відомої української актриси, є яскравим прикладом такої кіномагії.

Велика магія кіно

У 2021 році Лілія зіграла роль Свєти Козаченко у популярному серіалі “Папаньки”. Цікаво те, що у другому сезоні серіалу актриса насправді була вагітною своєю другою дитиною Поліною, а її героїня — ні. Через це Ребрик доводилось приховувати не тільки живіт, а й погане почуття, в тому числі й токсикоз, який буквально вимотував жінку. У третьому сезоні, коли Лілія вже народила донечку, за сценарієм її героїня якраз сповістила, що вона при надії. Тепер вже актрисі довелося по суті грати свою чергову, третю вагітність, прикріпивши бутафорський живіт, та імітувати стан й самопочуття того, через що пройшла в реальності нещодавно. Грала вона дуже правдиво і, як це часто буває, серед широкого загалу почали ширитися чутки, що актриса, мовляв, насправді вагітна втретє. Для Ребрик це було справжнім шоком, адже вона нічого не планувала у зв’язку з вагітністю на той момент.

Проте, як тепер всі бачать, трапляється так, що життя перевертається зовсім несподіваним чином.

Що зробила Ребрик, щоб “притягнути” третю вагітність

Хоча спочатку це може здатися простою розмовою про жарти або дурну прикмету, втім, як не дивно, іноді долі людей переплітаються в неймовірні способи. Минулого року Лілія Ребрик повідомила всім про свою вагітність і зараз її шанувальники уважно слідкують за розвитком подій.

Ця новина, звісно ж, порадувала її прихильників, але й змусила задуматися про те, наскільки несподівано та непередбачувано може бути життя.

Що ж, можливо, у кожному жарті або забобоні ховається крихітка правди. Історія Лілії Ребрик є ще одним підтвердженням того, що іноді життя перевертається зовсім чудернацькі, особливо у світі такої розважальної індустрії, як кіно.

Популярне

Схожі статті

Цю смакоту обожнюють всі, тому готую багато: шаровий салат-тортик із куркою. Смачний та неймовірно ніжний

Рецепт ніжного салату-торта з копченою куркою, картоплею та сиром дуже просто приготувати на своїй кухні. Ця смакота вам обов'язково сподобається!

Сирне тісто з картопляною начинкою: традиційні пиріжки більше не роблю — родина запевняє, що так смачніше

Як приготувати випічку, щоб не витрачати багато часу на тісто? Сьогодні ми запрошуємо вас відкрити для себе новий варіант улюбленої класичної страви — пиріжки з сирного тіста із картоплею.

Щаслива Наталя Могилевська замилувала відео з маленькою донькою: солодощі, перший велосипед і рожеві ведмеді

Наталія Могилевська розчулила кадрами зі своєю донькою Софією, якій виповнилось 4 роки, а також показала, як влаштувала день народження для маленької іменинниці.