Хамайко, Скрипка, Усик змагаються у батьківстві: поки мають по четверо дітей, але це ще не межа

За останні 2 роки народжуваність в Україні впала до катастрофічних показників. Натомість знаменитості демонструють неабияке бажання продовжити український рід хоч раніше, хоч зараз.

Валентина Хамайко

Попри те, що народила коханому чоловіку чотирьох дітей, телеведуча так і не спромоглася стати з Андрієм Оністратом на весільний рушник. Вони разом виховують Соломію, Михайлика, Мирославу та Андрійка.

Зіркові родини з чотирма дітьми

У глави великої родини є ще донька Віта від однієї дружини та син Остап від іншої. Сам тато нині воює. Старший Остап показав батьку приклад. Маючи астму й носячи окуляри, став на захист рідної країни. На жаль, 21-річного молодика було підступно вбито ворогом під Вугледаром.

Олег Скрипка

У першому шлюбі з француженкою в музиканта дітей не було. Натомість українська жінка народила відразу четверо дітлахів. Часто-густо ходили чутки про п’яту вагітність Наталії Сидь, та вони не підтвердилися.

Зіркові родини з чотирма дітьми

Отже, лідер гурту “ВВ” є батьком двох хлопчиків, які нині вже зовсім дорослі – Роману 18 років, а Устиму на 2 роки менше. Різниця між донечками теж складає 2 роки: Олесі 13, а Зоряні – 11. Але свіжими світлинами дівчаток татусь чомусь не поділився. До речі, подейкують, що й ця пара не розписана.

Зіркові родини з чотирма дітьми

Олександр Усик

До когорти багатодітних батьків зовсім недавно приєднався й видатний український боксер. 28 січня родина Усиків поповнилася донечкою Марічкою. Напевно, дитя пішло в тата, оскільки заважило 4750 г зі зростом у 58 см.

Зіркові родини з чотирма дітьми

Тож у Лізи, Кирила та Михайлика з’явилася ще й маленька сестричка. На пологах Олександр присутнім не був та й забрати породіллю з дитинчам із лікарні не було можливості. Та дружина не образилася, адже бокс на першому місці. Спортсмен неодноразово заявляв, що має на меті виховати п’ятеро дітей.

Популярне

Схожі статті

Злата Огнєвіч зробила огляд на купе потягу Дніпро-Хелм: в Укразалізниці як в п’ятизірковому готелі (ФОТО)

Відома українська співачка Злата Огнєвіч на своїй Інстаграм-сторінці розповіла, як подорожувала на потязі міжнародного сполучення. Зірка показала купе та провела огляд.

Найкрасивіша дружина українського шоу-бізнесу: кохана Діми Комарова одягла кофтинку з прозорої тканини

Дружина телеведучого-мандрівника Дмитра Комарова Олександра Кучеренко вразила публіку виходом у розкішному вбранні. Недарма у 2016 році дівчина отримала титул "Міс Україна".

Смачніше за “Наполеон” і “Медовик”. Дуже смачний і соковитий лимонний торт: тісто запікаю разом з кремом

Лимонний торт за цим рецептом можна приготувати, як на свято, так і на кожен день. Цікаво, що коржі та крем для цього десерту готуються одночасно в одній формі.