Всі думали, що Горова, Войтенко, Пономарьов скніють на самоті, але ні: виявилося, що щасливі й закохані

Деякі знаменитості після гучних розлучень більше не афішують свої нові стосунки. Широкому загалу видається, що вони самотні, а насправді у них на серці доволі неспокійно.

Ірина Горова

Переживши неприємні миті з Олексієм Потапенком, продюсерка більше нікому не розповідає про свої почуття. Річ у тім, що Потап закрутив роман просто на очах у законної дружини, обравши собі партнерку по дуету Настю Каменських.

Після розлучення зірки закохалися знову

Ірина Горова на загал робила вигляд, що особливо не переймається зрадою чоловіка, заради котрого пішла від батька своєї доньки. Та поступово перерізала колишньому кисень, перебравши всіх вихованців продюсера. Про нового бойфренда Ірина ані чирк-чирк. І раптом зробила несподіване зізнання:

“Кохаю до нестями”.

Костянтин Войтенко

Розлучення актора з Валентиною Мариніною розтягнулося в часі та супроводжувалося взаємними образами та звинувачення. Танцівниця говорила, що чоловік бив і знущався з неї, а чоловік попервах намагався всіма силами зберегти родину. Та все вже залишилося позаду.

Після розлучення зірки закохалися знову

Валя з донькою виїхала за кордон. Усі гадали, що Войтенко переживає через розрив. Натомість Костя зібрався одружуватися вдруге. У День Святого Валентина актор зробив пропозицію руки й серця Наталі Камінській. Дівчина займається дизайном і має сина, а Войтенку 14 лютого відповіла “так”.

Олександр Пономарьов

Коли співак закохався у Вікторію Мартинюк, про це дізналися всі. Артист присвячував коханій пісні, водив на всі світські тусовки й, здавалося, щасливішої людини немає на світі. Та ідилія тривала всього 6 років. Потім голубки розсварилися. А їхнє розлучення затягнулося більш ніж на рік. За цей час було чимало звинувачень у всіх смертних гріхах.

Після розлучення зірки закохалися знову

І хоча відтоді минуло понад 10 років, Пономарьов більше ні пари з вуст не сказав про особисте життя. Ходять чутки, що він закоханий і щасливий, от тільки свою обраницю прихильникам свідомо не показує. Колишня дружина Вікторія, відправляючи сина Сашка до татуся в гості, навчає, щоб не сварився з мачухою. Дехто вважає, що Пономарьов співмешкає з Марією Яремчук, та інші цю версію відкидають, як несуттєву.

Популярне

Схожі статті

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.

Донька Романа Сасанчина спить взута у чоботи: дружина переможця “Голосу” сказала – щоб гарно носились

Відомий український артист Роман Сасанчин разом із дружиною Іванною виховують спільну доньку. Виявилось, що насправді дівчинка спить, взута в чоботи.