Куди зник Євген Літвінкович з “Х-Фактора”: талановитий підопічний Кондратюка, якого називали жінкою

Любителі пісенних талант-шоу запам'ятали фіналіста "Х-Фактору" та "Україна має талант" Євгена Літвінковича. Розберімося, куди нині подівся цей талановитий співак.

Євген Літвінкович приїхав до України з Білорусі. У 2012 році він підкорив серця українців на шоу “Україна має талант”. Оскільки у фіналі здобути перемогу не спромігся, то наступного року завітав на “Х-Фактор”. Та й тут усе закінчилося фіналом.

Натомість продюсерський центр СТБ запропонував Євгену підписати 5-річний контракт. Тож молодик з завзяттям узявся писати пісні. Невдовзі порадував шанувальників кліпом на композицію “Знаки Зодіаку”, сольним концертом та гастрольним туром.

Куди подівся Євген Літвінкович

У 2014 співак вирішив спробувати сили у Нацвідборі на “Євробачення” з російськомовною піснею “Стреляная птица”. У фіналі Євген посів 8 місце, випередивши Стаса Шурінса, дует “Анна-Марія” та інших відомих виконавців.

Раптовому зникненню Літвінковича з українського простору ніхто особливо не надав уваги, оскільки всі були зайняті анексією Криму та початком війни на Донбасі. Лише за 6 років Євген зізнався, що канал СТБ в односторонньому порядку розірвав із ним контракт у 2014-му. Він продовжував записувати пісні, в тому числі й україномовні. І робить це понині.

Куди подівся Євген Літвінкович

Багато розмов точилося довкола статі артиста. Євген має доволі високий, як для чоловіка, голос та ніжні риси обличчя, немов у жінки. Тому дехто вважає, що Літвінкович народився дівчинкою, а вже потім вирішив стати хлопчиком. Сам артист запевняє, що народився з чоловічими статевими ознаками. Щоправда, паспорт журналістам ніколи не показував.

Після повномасштабної агресії Євген Київ не полишав. Брав участь у благодійних концертах і виступав перед дітлахами в костюмі пса Патрона. В Україні він мешкає з коханою Вікторією, яка веде розважальні заходи. Дівчина якраз втікала від бомбардувань на певний час. Торік на День Святого Валентина артист видав україномовний трек “Пульс”.

Популярне

Схожі статті

Коли в морозилці завалявся шматочок солоного сала, готую ніжну намазку. Таку хочеться їсти навіть без хліба

Бутерброди - це проста і швидка страва, підходить для всіх випадків життя. Сьогодні ми підготували рецепт намазки із солоного сала. Цей варіант підходить для будь-якого хліба і сподобається кожному.

Беру 1 яйце і куряче філе: м’ясні оладки на сніданок чи вечерю, від яких буде в захваті кожен чоловік

Пропонуємо рецепт м'ясних оладок, які наситять енергією на увесь день! Про необхідні продукти та покроковий рецепт – читайте в нашому матеріалі.

Диво-закуска на святковий стіл: рецепт соковитих м’ясних пальчиків з сиром – гості будуть у захваті

М'ясні пальчики з сиром – дуже проста, але водночас смачна та цікава гаряча закуска. Її можна готувати як на святковий стіл, так і на кожен день.