Володя Кличко, Іра Горова, Анна Різатдінова стали з ніг на голову: як почуваються у такій незручній позиції

Деякі знаменитості перебувають у настільки хорошій фізичній формі, що здатні зробити стійку на голові. Щоб вдатися до подібної вправи, доводиться дуже багато працювати над собою.

Володимир Кличко

Брату мера столиці вже 47 років, але він демонструє ідеальну форму. Володя навіть спромігся стати на голову й зафіксуватися. Рельєфні м’язи, накачані плечі та плаский живіт неабияк вразили шанувальників боксера. Його відразу ж назвали “доктором сталевий молот”, “побудованим як танк”. І тут же посипалися пропозиції звідусіль повернутися до великого боксу.

Зірки стали з ніг на голову

Ірина Горова

Неабияку силу волі демонструє після розлучення з Потапом й продюсерка. Щойно вигравши парі з Анітою Луценко з приводу схуднення, жінка не заспокоїлася й почала брати штурмом нові висоти. 46-річна Ірина впевнено зробила стійку на руках. Надалі пообіцяла підписникам Інстаграму вразити новими перемогами над собою. Відмова від алкогольних напоїв та шкідливих наїдків призводять до див.

Зірки стали з ніг на голову

Лілія Літковська

42-річна дизайнерка піддалася масовому психозу й стала догори дриґом. Такою дивною світлиною Лілія вирішила привітати благовірного Олександра Данилюка з черговим літтям. Напевно, жінка вирішила довести оточенню, що віднайти баланс можна лише за допомогою активності. У такі хвилини забуваєш про все погане, й непривітні думки кудись зникають.

Зірки стали з ніг на голову

Ганна Різатдінова

30-річна гімнастка частенько демонструє дива розтяжки. Дівчина навіть здатна у шпагаті робити чимало хатніх справ. На цей раз Різатдінова вирішила потішити фоловерів йога-позами. Просто посеред ванни на очах ошелешеного синочка спортсменка зробила кілька дивних вправ. Завершилося дійство стоянням на голові.

Зірки стали з ніг на голову

Популярне

Схожі статті

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.

Донька Романа Сасанчина спить взута у чоботи: дружина переможця “Голосу” сказала – щоб гарно носились

Відомий український артист Роман Сасанчин разом із дружиною Іванною виховують спільну доньку. Виявилось, що насправді дівчинка спить, взута в чоботи.