Відьма поворожила на Андрія Данилка, з’ясувавши, скільки в нього дітей: чи в курсі артист про кількість?

Марія Тиха частенько шокує українців, розкладаючи на картах ту чи іншу долю знаменитих людей. Схоже, тепер черга дійшла до Андрія Данилка. Відьма поворожила на дітей артиста.

Перетасувавши колоду карт і виклавши кілька з них на стіл, Марія Тиха дійшла висновку, що артист, який виходить на сцену в костюмі Вєрки Сердючки, має цілу купу позашлюбних дітей. Причому гуморист про це навіть не здогадується:

“Я думаю, що у нього вони є. Чи знає він про них? Ні, не знає”.

Майбутнього одруження Данилка Тиха на картах не побачила, зазначивши, що артист надто сильно зайнятий кар’єрою:

“Я не бачу тут шлюбу. Він чітко сфокусований на роботі. У нього робота – робота і все. Тут, судячи по картах, немає місця особистому життю у нього”.

Торік у жовтні Андрій Данилко відзначав 50-річний ювілей. До цієї дати артист прийшов без дружини та дітей. Принаймні це офіційно. Натомість жінка-екстрасенс побачила купу невизнаних нащадків у нашого героя.

Скільки дітей в Андрія Данилка

Навряд чи хтось може пригадати, щоб поряд зі знаменитістю перебувала якась жінка. Сценічна мама Вєрки Сердючки Інна Білоконь не рахується. Жінка заміжня, має доньку й зятя.

Так, вони з Андрієм проводять багато часу разом – на сцені та відпочиваючи після концертів. Але це швидше давня дружба, позбавлена романтичної складової. Якось Данилко жартома поцікавився в колеги, чому вона не вийшла заміж за нього, на що Інна зауважила, що він їй ніколи цього не пропонував.

Скільки дітей в Андрія Данилка

Андрій пояснює свою самотність тим, що й досі не зустрів кохану, яка б відповідала всім його критеріям і з якою хотілося б провести залишок життя разом. Та й проблеми зі здоров’ям, які частенько трапляються з гумористом, не сприяють побудові повноцінної сім’ї.

Популярне

Схожі статті

Людмила Барбір вперше показала свого сина Тараса: неможливо повірити, що вона – мама такого дорослого хлопця

Людмила Барбір відома всім як телеведуча ранкового шоу «Сніданок з 1+1». Про її сім'ю відомо мало. Але нещодавно ведуча виставила фото на честь свята і здивувала шанувальників дорослим сином.

Єдина донька Тараса Тополі і Alyosha росте копією мами і тата: на кого більше схожа 3-річна Марійка

Тарас Тополя та його дружина Alyosha поділилися душевною сімейною світлиною, на якій видно єдину доньку подружжя, Марійку. Підписники дали коментар, на кого все ж таки схожа дівчинка.

Такі котлети у нас зʼїдаються прямо зі сковороди: мій ходовий рецепт, за
яким вони виходять мега соковитими

Приготувати соковиті котлети можна з легкістю, лише додавши до фаршу один інгредієнт. Завдяки йому котлети з будь-якого фаршу будуть смачні, а родина буде уплітати їх ледь не с самої сковорідки.