Оксана Марченко, яка втекла з України, змінила зачіску і підозріло “оживилася” в мережі (ФОТО)

Оксана Марченко, яка різко зникла з соціальних мереж у 2022 році, неочікувано про себе нагадала і з'явилася у новому амплуа. Телеведуча пофарбувала волосся і стала виглядати свіжіше.

Оксана Марченко колись була однією з найвідоміших і найуспішніших телеведучих України. Нею захоплювалися, їй наслідували, а мільйони жінок хотіли бути схожою на неї. Та, улюблениця мільйонів після початку повномасштабної війни в Україні втекла до росії і вже 1,5 роки не з’являється в соціальних мережах і не дає про себе знати.

Нещодавно Оксана Марченко вперше за 2 роки з’явилася в Мережі і зробила новий допис у своєму Телеграм-каналі, який налічує 2 тисячі підписників. Там Марченко вирішила нагадати підписникам про свої старі паломницькі тури по церквам. Крім того, телеведуча опублікувала нове фото. Виявилося, за два роки відсутності Марченко встигла змінити імідж. Так, жінка пофарбувала волосся у темно-каштановий відтінок. На фото Марченко виглядає помолоділою, стрункою і привабливою. Та, очевидно, цей знімок був оброблений фотошопом.

Оксана Марченко кардинально змінила образ і показалась у Мережі
Оксана Марченко кардинально змінила образ і показалась у Мережі

Варто відзначити, що Оксана Марченко дійсно завжди була дуже привабливою жінкою. Та після 40 років, коли її краса почала гаснути, телеведуча активно почала користуватися послугами пластичних хірургів. Неозброєним оком видно, що Марченко збільшувала губи, робила підтяжку та коригувала форму обличчя. В Мережі фоловери сходяться на думці, що Марченко аж надто захопилася пластикою і тепер зовсім не схожа на себе саму.

Невістка Оксани Марченко змінила імідж
Оксана Марченко кардинально змінила образ і показалась у Мережі

Нагадаємо, Оксана Марченко активно працювала на українському телебаченні до 2017 року. Через те, що телеведуча активно підтримувала проросійську позицію свого чоловіка Медведчука, шлях на українські телеканали для неї закрили. Та Марченко не засмутилася з цього приводу, а почала знімати власну програму “Паломниця”, яка виходила на її Ютуб-каналі, а потім на одному з відомих телеканалів у росії.

Після початку повномасштабної війни в Україні Марченко активно підтримала сторону країни-агресорки. Саме в росії зараз живе телеведуча, куди й перевезла всю свою родину: доньку, сина з невісткою та двома онуками.

Популярне

Схожі статті

Злата Огнєвіч дуже прив’язана до батька: де нині перебуває родич співачки, як виглядає і чим займається

Тато Злати Огнєвіч усе життя пропрацював хірургом. Тож коли почалося повномасштабне вторгнення, не схотів їхати за кордон в евакуацію, а продовжив рятувати життя українських солдатів.

Талановита людина талановита у всьому: народна артистка і мама двох дітей Могилевська пішла в сферу Фреймут

Усім нам відома Наталія Могилевська. Її всі знають як зіркову співачку, але заводна артистка встигає все, і мало хто знає про іншу її діяльність. Сьогодні ми розповімо, який проект вона готує.

Краще смаженої картоплі: коли не знаю, що приготувати, роблю картопляні язички. Улюблена страва на всі роки

Якщо треба зготувати щось дуже дешеве на вечерю, підійдуть картопляні язички. Основними інгредієнтами є борошно й картопля. Тож вийде дуже смачно і при цьому бюджетно.