Переможниця “МастерШеф-12” Валерія Матрохіна зізналася, чому не працює кухарем: “Інші мрії і цілі”

Валерія Матрохіна, після перемоги у відомому кулінарному шоу, розповіла, чому не працює кухарем. Дівчина поділилась, що розвивається в іншій сфері.

Переможниця 12-го сезону шоу “МастерШеф”, Валерія Матрохіна, активно веде сторінку в Instagram, де регулярно демонструє свою майстерність у кулінарному мистецтві.

Іноді Валерія відповідає на запитання своїх прихильників. Нещодавно один із підписників поцікавився, чи продовжила дівчина працювати кулінаром після участі у відомому проекті. У своїй відповіді вона зазначила, що завдяки досвіду в “МастерШеф” зрозуміла, де шукати знання, але зараз не працює на кухні, оскільки вважає цю роботу “титанічною”.

“Для мене це величезний труд, самовідданий, альтруїстичний, коли ти забиваєш на свої бажання, життя, здоров’я задля людей, а в мене є інші мрії і цілі і для того, щоб їх реалізувати мені треба багато часу і ресурсу, якого в мене не буде, якщо я зараз піду працювати на кухню”, – розповіла кулінар.

Валерія Матрохіна зізналася, чому не працює кухарем
Валерія Матрохіна зізналася, чому не працює кухарем

Валерія додала, що насправді мріє відкрити власний заклад харчування, але наразі у неї інші пріоритети.

Фанати також цікавилися, чи планує Матрохіна повернутися працювати на кухню у майбутньому, чи зупиниться на кулінарному блозі. Вона відповіла, що, на її думку, кулінарний блог можна розвивати до дуже високого рівня.

Валерія Матрохіна зізналася, чому не працює кухарем
Валерія Матрохіна зізналася, чому не працює кухарем

Як приклад, знаменитість поділилась історією учасника “МастерШеф” з іншої країни, який завдяки власному кулінарному блогу став популярним і зараз отримує великий дохід.

“На мою думку розвиватися в кулінарії – це не тільки працювати на кухні, це любити кулінарію, любити їжу, кайфувати від їжі і створювати нове сприйняття кулінарії в головах у людей”, – підкреслила Валерія.

Нагадаємо, раніше Валерія Матрохіна розповіла, що викладала бальні танці, працювала у модельному бізнесі та організовувала конкурси краси.

Популярне

Схожі статті

Картопляна запіканка на сковороді по-швейцарськи: рецепт, як у найкращих ресторанах, але на домашній кухні

Картопляна запіканка - це дуже простий, але при цьому смачний і ситний варіант обіду або вечері нашвидкуруч. Саме такий рецепт запіканки на сковорідці ми сьогодні й підготували. Сподобається кожному.

Найпростіший варіант для всієї родини. За останній шматочок змагаються: ледачий пиріг із сиром на сковороді

Усі ми любимо випічку, без неї важко уявити гарний вечір. Але часом так ліньки розводити готування і тісто. Сьогодні ми підготували рецепт ледачого пирога з лаваша з сиром і ковбасою на сковороді.

Діти швидко зростають: Олена Тополя показала, як нині виглядає її найменша 3-річна донечка в оточенні братів

Двох старших синів Олена Тополя показує широкому загалу доволі часто, а от найменшу донечку Марійку намагається приховувати від прихильників. Усе ж на деяких фото можна роздивитися 3-річну дитину.