У Мозгової тризуб, у Сопонару привітання, у Цимбалюка зірочка, у Салема – ДНК: зірки похвалилися новими тату

Знаменитості обожнюють робити позначки на тілі. Дехто відривається по повній, роблячи величезні тату. Інші обмежуються малюсінькими ледве помітними позначками в різних частинах тіла.

Олена Мозгова

Донька видатного композитора активно збирає кошти на ЗСУ. А на честь Дня державного герба України похвалилася, що тризуб завжди з нею. На підтвердження своїх слів 50-річна Олена виклала в мережу світлину власного передпліччя з кольоровим зображенням символу волі в обрамленні величезних півоній. Татуювання настільки велике, що займає місце від зап’ястка до ліктя знаменитості.

Зірки показали нові татуювання

Ірина Сопонару

Перебуваючи на новорічних святах у Лондоні разом із нареченим, зірка “Жіночого кварталу” не стрималася від відвідин англійського тату-салону, мережа яких розповсюджується і по Україні. Ірина проявила надзвичайну скромність. В зоні, близькій до інтимної, зірка набила слова “oh hey”, що означає: “О, привіт!” А на правиці навіщось набила три паралельні риски. Взагалі-то 37-річна гумористка мала намір поновити пірсинг, але якось так вийшло, що отримала й додаткові послуги.

Зірки показали нові татуювання

Тарас Цимбалюк

Не страждає гігантизмом й актор, що знімався в серіалі “Спіймати Кайдаша”. Всі татушки 34-річного чоловіка на його міцному торсі виглядають малюсінькими плямочками. Тарас наважився продемонструвати незавершену роботу майстра. На межі грудей та живота в актора з’явилася п’ятикутна зірка. Цимбалюк запевнив, що згодом до неї додасться “кльовий напис”. Дочекаємося.

Зірки показали нові татуювання

Даніель Салем

Телеведучий, а нині воїн ЗСУ зробив собі на Різдво дивовижний подарунок. Щоб отримати велетенський малюнок на всю спину, Даніелю довелося провести в тату-салоні 6 годин поспіль і 40 хвилин відчувати біль. Салем пояснив, що набив собі зображення української ДНК, оскільки в його венах тече українська кров.

Зірки показали нові татуювання

Популярне

Схожі статті

Злата Огнєвіч дуже прив’язана до батька: де нині перебуває родич співачки, як виглядає і чим займається

Тато Злати Огнєвіч усе життя пропрацював хірургом. Тож коли почалося повномасштабне вторгнення, не схотів їхати за кордон в евакуацію, а продовжив рятувати життя українських солдатів.

Талановита людина талановита у всьому: народна артистка і мама двох дітей Могилевська пішла в сферу Фреймут

Усім нам відома Наталія Могилевська. Її всі знають як зіркову співачку, але заводна артистка встигає все, і мало хто знає про іншу її діяльність. Сьогодні ми розповімо, який проект вона готує.

Краще смаженої картоплі: коли не знаю, що приготувати, роблю картопляні язички. Улюблена страва на всі роки

Якщо треба зготувати щось дуже дешеве на вечерю, підійдуть картопляні язички. Основними інгредієнтами є борошно й картопля. Тож вийде дуже смачно і при цьому бюджетно.