38-річна Злата Огнєвіч поділилася власним рецептом перекусу: закуска проста, швидка, але не зовсім корисна

Злата Огнєвіч настільки зайнята протягом дня, що не встигає нормально попоїсти. А повернувшись додому, вже не має сил, щоб готувати смаколики. Тому задовольняється швидким перекусом.

38-річна співачка показала підписникам свого Інстаграму, чим вечеряє після напруженого трудового дня. Рецепт від Злати Огнєвіч смачний. А головне – дуже швидко готується. Отже зірка зауважила:

“З моїм напруженим графіком я іноді навіть забуваю поїсти. Але тоді стаю зла та краще зі мною голодною не пересікатися”.

Отже, щоб знову стати доброю та милою, Злата витрачає всього декілька хвилин. Треба завжди мати під рукою тортилью, будь-який улюблений сир та яйця. Огнєвіч дістає заповітний набір продуктів із холодильника й починає готувати.

Злата Огнєвіч показалася на кухні

Ставить на газ пательню. На неї викладає одну тортилью. Присипає натертим на тертушці сиром. Зверху вбиває яйце, розподіляючи його по всій поверхні коржа. Додає зелену цибулю, яку попередньо миє і дрібно нарізає. Солить і перчить страву. Накриває другою тортильєю.

Підсмажує наїдок з одного боку. Перевертає. Трішки тримає з іншого боку. Коли підрум’яниться, сідає до столу. Щоб ця ситна калорійна страва стала кориснішою, Злата робить нарізку зі свіжих овочів. Бере ті, що по сезону.

Злата Огнєвіч показалася на кухні

Фоловери співачки взялися жваво обговорювати кулінарний пост своєї улюблениці. Комусь припала до вподоби колірна гама кухонного інтер’єру Злати. Хтось сповістив: мовляв, щойно точно таким чином повечеряв. Іншим заважав споглядати кулінарний експеримент домашній лук зірки з дизайнерськими дірками на штанах.

Знайшлися й такі, що поцікавилися, чи вміє Огнєвіч варити борщ й ліпити вареники. Вправна господиня отримала ще й купу компліментів: “Гарнюня”, “Красуня”, “Умнічка”, “Клас”, “Справжня господиня”.

Популярне

Схожі статті

“Непростий шлях”: Цибульська розповіла про походи до психіатра та розкрила, чи зраджувала свого обранця

Цибульська відверто зізналась, чи допускала кохання поза межами шлюбу. Окрім того, вона розповіла, що переживала "непростий шлях" і зверталася до психіатра.

Розлучена 46-річна Камалія похвалилася коштовною обручкою: “Так, мені освідчуються й я освідчуюся у коханні”

Довгих два десятиліття Камалія була покірною мусульманською дружиною, виховуючи чарівних донечок-близняток. Та після розлучення з Мохаммадом Захуром жінка може собі дозволити будь-що.

Тісто безподобне! Мій фаворит серед пирогів, готова пекти його щодня: пухка і соковита яблучна шарлотка

Шарлотка за цим рецептом виходить дуже пухкою та ніжною і з великою кількістю начинки. Готується такий пиріг досить швидко з найпростіших інгредієнтів.