Колись збирали цілі стадіони, а куди поділися нині: вся правда про Євгенію Власову, Вікторію Сміюху та Ламу

Колись на цих успішних знаменитостей хотіли бути схожими мільйони шанувальників. Нині вони не дають про себе знати, а фани ніяк не можуть втямити, куди поділися відомі співачки.

Вікторія Сміюха

Після розпаду гурту “НеАнгели”, одна з дуету вирішила започаткувати сольну кар’єру. Та повномасштабне вторгнення перекреслило всі творчі плани співачки. Цілих пів року про дівчину нічого не було чутно. Потім пішли чутки, що вона перебуває у рф.

Куди поділися колишні знаменитості

Віка категорично спростувала подібні плітки, але пояснювати, де перебуває, не стала. Слава Камінська, з якою вони частенько сварилися, працюючи разом, раптово заступилася за колегу, сповістивши, що Сміюха не в москві. Та розмови довкола співачки не вщухли. Тепер говорять, що вона народила дитину, тому й не виходить на зв’язок.

Лама

Пісні Наталії Дзеньків колись лунали з кожної праски. Потім загадкова дівчина безслідно зникла зі сценічних майданчиків і не видавала нових хітів. Довгих 10 років фани нічого не знали про співачку. Згодом вона об’явилася й пояснила ситуацію.

Куди поділися колишні знаменитості

Надмірний концертний графік призвів до нервового зриву. Артистка не спала ночами й дуже погано почувалася. Тому змушена була поселитися далеко від людей та живитися силами природи. Після смерті батька її стан лише погіршився. Лама не могла вийти з дому. Нині артистка сповнена сил і рішучості писати нові пісні й допомагати українському народу.

Євгенія Власова

Всі пісні співачки, видані на початку 2000-их, ставали справжніми хітами. Та коли 2004-го Женя народила донечку, пішла в декрет і більше не повернулася на сцену. Спочатку розповсюдилися чутки, що у Власової виявили онкологію. Вона пройшла курс терапії, поставши перед прихильниками з дуже коротким волоссям.

Куди поділися колишні знаменитості

За 10 років Євгенія сказала, що ніякого раку в неї не було. Просто одному з лікарів так здалося. Хай там як, на сцену зірка більше не повернулася. Нині Євгенія мешкає у Німеччині, опановуючи духовні практики. Вона навіть проводить тренінги для інших людей. Власова каже, що йшла до цього дуже довго й урешті знайшла улюблену справу.

Популярне

Схожі статті

Злата Огнєвіч дуже прив’язана до батька: де нині перебуває родич співачки, як виглядає і чим займається

Тато Злати Огнєвіч усе життя пропрацював хірургом. Тож коли почалося повномасштабне вторгнення, не схотів їхати за кордон в евакуацію, а продовжив рятувати життя українських солдатів.

Талановита людина талановита у всьому: народна артистка і мама двох дітей Могилевська пішла в сферу Фреймут

Усім нам відома Наталія Могилевська. Її всі знають як зіркову співачку, але заводна артистка встигає все, і мало хто знає про іншу її діяльність. Сьогодні ми розповімо, який проект вона готує.

Краще смаженої картоплі: коли не знаю, що приготувати, роблю картопляні язички. Улюблена страва на всі роки

Якщо треба зготувати щось дуже дешеве на вечерю, підійдуть картопляні язички. Основними інгредієнтами є борошно й картопля. Тож вийде дуже смачно і при цьому бюджетно.