Життя знаменитостей обірвала аварія на дорозі: в ДТП не стало Скрябіна, Пелиха, Поплавської з “Дизель шоу”

Коли людина у розквіті літ йде з життя, це викликає справжній шок. На жаль, деякі знаменитості покинули цей світ через трагічні обставини – загинули в автотрощі.

Кузьма Скрябін

Ніхто не міг повірити, що Андрій Кузьменко здатен втрапити у ДТП. Лідер гурту “Скрябін” завжди хвалився, що їздить дуже багато й при цьому акуратно. Та 2 лютого 2015 року дорога перетворилася на каток через ожеледицю, тому й сталося непоправне.

Зірки, що загинули в ДТП

Кузьма саме повертався з концерту в Кривому Розі. За офіційною версією, його Toyota Sequoia вилетіла на зустрічну смугу, перевищивши швидкість, й зіткнулася з молоковозом. Донька артиста вважає, що це була фатальна подія. Мама Андрія ніколи не вірила у випадковість ДТП.

Ігор Пелих

Ведучий тревелшоу “Галопом по Європах” запам’ятався прихильникам жвавими рухами та милою посмішкою. Його обожнювали мільйони телеглядачів. Та 8 травня 2009 року Ігор пішов із життя через ДТП, залишивши по собі трьох дітей.

Зірки, що загинули в ДТП

Пелих із друзями їхали на весілля на Житомирщину о 5 ранку. На столичному проспекті Перемоги водій перевищив швидкість, унаслідок чого зіткнувся з іншою автівкою, яка теж мчала на шаленій швидкості. Більшість людей загинула. Натомість водій-винуватець втік із місця пригоди.

Марина Поплавська

Виходу на сцену “Дизель шоу”цієї комікеси глядачі завжди очікували з нетерпінням. Якось усім гуртом поверталися з виступу у Львові до Києва. Частина акторів воліла виїхати наступного ранку. Інші ж наполягли вирушити в ніч, щоб швидше опинитися вдома.

Зірки, що загинули в ДТП

Марина сиділа попереду, справа від водія. Коли автобус зіткнувся з вантажівкою, основний удар припав саме на цей бік. Решта членів колективу відбулася синцями та незначними ушкодженнями. Поплавській не пощастило. Поховали акторку в Житомирі, звідки вона родом.

Популярне

Схожі статті

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.

Остапчук повів дружину на базар – 1,5 кг полуниці, 0,5 кг малини, 0,5 кг абрикос, 1 кг черешні. Скільки грн?

Особисте життя Володимира Остапчука завжди було яскравим і цікавим. Після двох шлюбів український телеведучий одружився втретє. Його обраниця молодша за нього на 16 років, а їхнє спільне життя дивує.

Усі мої подруги на дієті обожнюють мене: суфле без зайвих калорій. За смаком виходить як дорогий десерт

Смачне й таке ніжне домашнє суфле не просто ідеально доповнить ваше вечірнє чаювання, але й дозволить створити фігуру мрії. Розповідаємо про по-справжньому казковий рецепт.