Нова пасія Мурата Налчаджиоглу розповіла, чи ревнує коханого: “Бачу минуле і розумію, чому воно в минулому”

Дівчина Мурата Налчаджиоглу відверто поділилася з прихильниками, чи ревнує свого коханого до його минулих стосунків і показала кілька фото без ретуші.

Українська модель та нова дівчина турецького бізнесмена Мурата Налчаджиоглу , Анастасія, розповіла, чи ревнує коханого до минулих стосунків і показала свої фотографії без ретуші.

Нещодавно у своєму блозі в Instagram нова пасія Налчаджиоглу відповідала на кілька цікавих питань від своїх фоловерів. Анастасія часто організовує рубрику “питання-відповідь” у своїх stories. Цього разу прихильники поцікавилися, як модель виглядає без ретуші. Вона відповіла, що часто викладає фото та відео саме “без фільтрів”. До своєї відповіді додала короткий ролик, на якому позує в спортивному костюмі, демонструючи свою підтягнуту фігуру.

Нова пасія Мурата Налчаджиоглу
Нова пасія Мурата Налчаджиоглу

Згодом підписники попросили показати фотографію “без змін” у зовнішності, тоді Анастасія поділилась знімком, який був зроблений 10 років тому. Вона підписала, що не розуміє, про які зміни зовнішності йдеться, адже всі її перевтілення — це лише звичайний фотошоп та фільтри.

“Ну і плюс у мене красиві батьки. Я думаю, що це вплинуло на мою зовнішність”, – пише модель.

Нова пасія Мурата Налчаджиоглу розповіла, чи ревнує коханого
Нова пасія Мурата Налчаджиоглу розповіла, чи ревнує коханого

Також кохана Налчаджиоглу вкотре відповіла на питання щодо ревнощів до свого чоловіка, а саме, чи ревнує його до минулого. Анастасія вважає, що почуття недовіри можуть відчувати невпевнені у собі люди, і додала:

“Я бачу себе, знаю себе. Бачу минуле і розумію, чому воно в минулому”.

Нова пасія Мурата Налчаджиоглу розповіла, чи ревнує коханого
Нова пасія Мурата Налчаджиоглу розповіла, чи ревнує коханого

Нагадаємо, Мурат Налчаджиоглу в червні минулого року одружився з візажисткою Лілією Реус. Однак розмови про те, що пара розлучилась, почали ширитися вже від жовтня 2023 року. Причину розриву стосунків колишня пара вирішила не озвучувати. До цього бізнесмен перебував у шлюбі з Ані Лорак, з якою вони виховують спільну дочку Софію.

Популярне

Схожі статті

Невже зовсім стало скрутно: Олена Шоптенко, перебуваючи за кордоном, оголосила про розпродаж своїх речей

Багато зірок, які перебувають за кордоном, продовжують допомагати Україні, збираючи кошти на своїх концертах. Олена Шоптенко вирішила йти іншим шляхом, знаходячи творчий підхід до підтримки.

Коли дитина просить щось спекти, двічі не думаю – готую це: сирний пиріг з горіхами, родзинками та джемом

Готові відчути аромат сирного пирога, який розтане в роті, залишаючи незабутнє смакове враження? Тоді приєднуйтесь до нашої кулінарної експедиції, де простота — це ключ до справжньої насолоди!

Довела до сліз світську левицю: що такого розповіла Наталія Могилевська Осадчій та від чого Катя заплакала

Наталія Могилевська демонструє, що інколи один акт доброти може змінити життя тих, кому він адресований. Її приклад показує, що справжня любов та турбота можуть зробити світ кращим.