Родись та вдайся: Огір, Полякова, Злата Мітчелл та інші зіркові діти, що народилися зі срібною ложкою в роті

У світі шоу-бізнесу деяким особам доводиться пройти складний шлях, щоб здобути славу. Проте, є й ті, хто народжується в родині вже відомих та успішних зірок, отримуючи у спадок срібну ложку в роті.

Серед таких щасливчиків — діти відомих артисток і музикантів, які вже з самого народження знаходяться в центрі уваги й отримують безмежну підтримку та можливості. Серед них можна відзначити імена таких відомих особистостей, як Веніамін Огір, Маша Полякова, Злата Мітчелл, Марія Кравець та інших. Вони мають різноманітне походження і різні шляхи до слави, але всі вони спадкували не тільки талант, а й статус відомих матерів, які самостійно прокладали шлях у шоу-бізнесі.

Для багатьох матусь цих зіркових дітей, шлях до успіху був далеко не простим. Вони пройшли через тернисті тропи шоу-бізнесу, борючись за своє місце під сонцем, шукаючи підтримку та опору, в тому числі й у заможних чоловіків, з якими вони одружувались. Тепер, маючи дітей, вони прагнуть зробити все можливе, щоб їхні нащадки не повторювали їхніх помилок та досягли успіху ще швидше і легше.

Створюють найкращі умови

Матусі витрачають на їхню освіту чималі гроші, як, наприклад Тіна Кароль. Її син змалечку навчається в елітній школі Repton Preparatory School у Великій Британії. Хлопець займається танцями, фехтуванням, грою на музичних інструментах. І хоча Веня ще обрав своє майбутнє, можна не сумніватися, що його можливості в цьому ширші, ніж у більшості підлітків.

Старша донька Ольги Фреймут проживає у США. Вона не працює, але завдяки матусиній матеріальній підтримці займається хореографією та планує працювати над створенням фільмів.

Зіркові мами піарять своїх нащадків, використовуючи свої зв’язки та можливості, як це робить Оля Полякова.

А також залучають їх у співведучі, як Олена Кравець, влаштовують спільні концерти й таке інше.

Схоже, що ці зіркові діти приречені на успіх від самого народження. Отримуючи найкраще навчання, умови та підтримку, вони ростуть у впевнених у собі та своїх можливостях особистостей, які призначені для великих досягнень.

Популярне

Схожі статті

Не рецепт, а скарб! Заварна паска на Великодній стіл: ніжний смак і вершковий аромат — просто ідеально!

Ароматна, солодка, ніжна та водночас волога заварна паска — ідеальна випічка для великого свята. Розповідаємо, як приготувати великодній смаколик.

Простий, але найсмачніший пиріг з серії “все змішала і в духовку”: хотілося б простіше, та вже немає куди

Хто з нас не мріяв про той момент, коли можна просто все змішати в одну миску, поставити у духовку й отримати в результаті щось надзвичайно смачне?

“Поринути у рожеві хмари”: Настя Каменських розповіла про плани на майбутнє, в яких нема згадки про Потапа

Настя Каменських поділилась роздумами щодо творчих планів на майбутнє та оприлюднила знімок, на якому попозувала за роботою у студії звукозапису.