Віктор Павлік розлучиться вчетверте? Чому Катя Репяхова не показує свого обранця та сама виховує сина

У всесвітньо відомому творі Лева Толстого "Анна Кареніна" стверджується, що всі щасливі сім'ї схожі між собою, але кожна нещаслива сім'я нещаслива по-своєму. Чи можна з цим сперечатися?

Спростовуючи або підтверджуючи цей вислів, ми маємо звернутися до реального життя, а саме до сімейних відносин Каті Репяхової та Віктора Павліка.

Зіркова пара, яка, на перший погляд, може здаватися ідеальною, розкривається у всій своїй складності, коли дозволяє зазирнути у свої стосунки глибше.

Ідилія вже позаду

Останнім часом Катя Репяхова, відома блогерка та дружина популярного співака Віктора Павліка, стала частіше виносити на публіку своє незадоволення тим, що їй не вистачає уваги з боку свого зіркового чоловіка. Останнім прикладом стало те, що вона виклала в інстаграм своє листування з приводу того, що коханий не подарував їй букет на День закоханих.

Можливо, корінь цих проблем — у стурбованості за сина, який зазнає затримки в фізичному розвитку, або у стані здоров’я самого Віктора Францевича, який народився 58 років тому і має серйозні проблеми у цьому сенсі. Неодноразово Катя ділилася своїми турботами та побоюваннями у соціальних мережах, що стало своєрідним сигналом, що їхнє сімейне життя може переживати непрості часи. Однак, всупереч всім труднощам, Катя Репяхова продовжує бути сильною та самостійною жінкою, яка сама виховує свого сина, оберігаючи чоловіка від зайвих навантажень, і намагається зберегти гармонію в родині.

“Скільки треба мати сил, терпіння, мудрості, щоб просто бути мамою…”,- стурбовано визнає жінка.

Дехто з шанувальників цієї пари побоюється, щоб четвертий шлюб для їхнього кумира не закінчився так, як попередні три — розлученням.

Чи дійсно Віктор Павлік розлучиться вчетверте — це питання, на яке нині немає однозначної відповіді. Однак, як і у будь-якому сімейному житті, ключовим є взаєморозуміння та підтримка, які можуть допомогти подолати будь-які труднощі.

Популярне

Схожі статті

Уся сім’я просить готувати частіше, а за останній шматочок змагаються: сирна запіканка з гарбузом і яблуками

Сирна запіканка - знайома всім нам із дитинства страва. Багато хто здивується, але її приготування можна зробити незвичайним. Сьогодні ми підготували рецепт ніжної та ароматної сирної запіканки.

Оля Полякова розповіла, як має розбиратися за 6 мільйонів гривень боргу Олега Винника: поки він в Німеччині

Багато хто знає пісню Олі Полякової «Чарівні очі», але мало хто знає, що з нею пов'язана важка і неприємна історія. Сьогодні ми розповімо, як Олег Винник повісив на Олю борг у 6 мільйонів гривень.

Без борошна та дріжджів: беру червону сочевицю та випікаю з неї корисний хліб. Ідеально для бутербродів

Не можете відмовитися від хліба, але хочете схуднути перед літом? Вихід є! Хліб без борошна та дріжджів з червоної сочевиці. Він не тільки смачний та ароматний, а й корисний для організму.