Модель із Кропивницького продає квартиру на Манхеттені: як виглядають розкішні апартаменти Аліни Байкової

Аліні Байковій пощастило вирватися з кропивницьких злиднів й стати заможною супермоделлю. Довгий час українка мешкала у шикарній квартирі в Нью-Йорку, яку тепер виставила на продаж.

35-річна Аліна Байкова навіщось вирішила позбутися своєї шикарної лакшері-квартири на Манхеттені. Певно, трішки завищила ціну, тому покупці не поспішають навідуватися до обійстя моделі.

Аліна Байкова показала квартиру на Манхеттені

Елітне житло розташоване у Грінвіч-Вілледж. Свого часу кропивничанка вклала у нерухомість майже мільйон доларів. Та минуло 8 років, і квартира набридла її власниці. Тож у New York Post з’явилося оголошення про продаж.

Аліна Байкова показала квартиру на Манхеттені

Байкова оголосила про намір позбутися елітної нерухомості у травні 2022-го. Тоді квадратні метри можна було придбати за 1,5 млн доларів. У вересні знаменитість знизила ціну до $1,37 мільйона.

Якщо зануритися вглиб історії, то Аліна у 2019-му також виставляла житло на продаж за 1,3 мільйона доларів. У 2024 році супермодель ще раз понизила ціну. Тепер придбати апартаменти можна всього за $1,2 мільйона.

Аліна Байкова показала квартиру на Манхеттені

Це вважається найкращим районом Нью-Йорка. Квартира зроблена в стилі лофт. Інтер’єр виконано у світлих тонах. Є одна спальня та ванна кімната. Вітальня доволі простора з великими панорамними вікнами. Посередині облаштована колонна, яку відновили, бо саме так все було раніше.

Аліна Байкова показала квартиру на Манхеттені

Незрозуміло, навіщо українка продає нерухомість, яка її повністю влаштовувала кілька років поспіль. Зазвичай Байкова на всіх світських заходах нагадує про необхідність допомагати Україні.

Якось навіть прохопилася, що швидше продасть свою нерухомість у Нью-Йорку, аніж замовчить про війну. Схоже, цей час настав. Виклавши у своєму Інстаграмі фото власного житла, господиня попросила її з цього питання не турбувати, а звертатися до брокерів.

Популярне

Схожі статті

“Яке ваше діло?”: “Лисий з Кварталу” Кошовий розповів, де зараз його доньки і чому одна з них їде з України

"Лисий з Кварталу" Євген Кошовий вперше за довгий час заговорив про доньок. Чоловік зізнався, що старша Варвара вже в цьому році планує виїхати з України.

Для тих, у кого немає часу возитись: тісто за хвилини, паска – волога і повітряна. Рецепт без клопоту

Якщо ви думаєте, що на випікання пасок має піти цілий день, то помиляєтеся. Можна впоратися всього за годину. Це якщо замісити тісто не на дріжджах, а на кисломолочному сирі.

Ароматні булочки з яблуками на сковороді: чоловік після роботи поспішає додому на них. Балую таким не часто

На сніданок чи для перекусу можете насмажити яблучних булочок. Продукти для цього потрібні найпростіші. Робиться все дуже швидко. Натомість вироби виходять доволі оригінальними.