“Просіть, і дасть вам”: дивовижні історії Падалко, Ребрик, Мірошниченко, які з бездітних стали багатодітними

У народі завжди кажуть, що діти — це благословення та дарунок вищих сил. Це вічна тема, яка знаходить відгук у серцях багатьох. Та чи завжди легко отримати таке благословіння?

У світі шоубізнесу здавалося б, мало хто наважується мати троє або більше дітей. Це пов’язано як з великою втратою часу й сил, так і з можливою зміною зовнішності, що, своєю чергою, може вплинути на кар’єрні перспективи. Проте, серед зірок шоу-бізнесу є такі, хто знаходить радість та щастя в багатодітній родині.

Історії

Лілія Ребрик та Марічка Падалко — дві відомі українські зірки телеекрана, які довго чекали на своє перше дитя. Натомість коли надії ставало все менше, їхнє життя наповнилося радістю материнства не один, а ще двічі. Обидві вони поділилися своїми історіями відверто й щиро, надихаючи тих, хто зіткнувся зі схожими труднощами.

Історії зірок, які з бездітних стали багатодітними

Лілія Ребрик народила першу доньку у 31 рік, тільки коли одружилася з Андрієм Диким. Через 6 років — другу, і в 43 роки у березні цьогоріч народить вже третю.

У Марічки Падалко у першому шлюбі дітей не було зовсім, а з Єгором Соболевим в досить свідомому віці, коли їй виповнилось вже 30 років, народила сина Михайла. Рік потому у подружжя з’явилася донечка Марійка, а у 2010 році зіркова телеведуча народила третю дитину — Катрусю. Зараз, коли її чоловік боронить країну, Марічка розповідає в інтерв’ю, що хотіла б народити ще одного дитя. Що ж, можливо так і станеться.

Проте, не лише чекаючи на природу, можна стати багатодітною сім’єю. Сім’я Мірошниченків — це приклад того, як відданість, любов та бажання доповнити родину можуть змінити життя. Замість чекання на милість долі, вони вирішили взяти ініціативу у свої руки й всиновили третю дитину. І зараз вони не зупиняються — прагнення мати ще одного малюка свідчить про їхню віру в сімейне щастя та бажання дати дітям повноцінну родину.

Ці історії — лише краплинка в океані багатогранних досвідів та реалій батьківства. Вони нагадують нам про те, що дорога до батьківства може бути неоднаковою для кожної родини, але в кінцевому підсумку вона наповнена любов’ю, відданістю та радістю від виховання дітей.

Популярне

Схожі статті

54 річна українська Мадонна Ірина Білик не припиняє епатувати публіку: про цікаві факти з життя поп-діви

Чому українську співачку Ірину Білик часто називають українською Мадонною? Мабуть, через те, що вона неймовірно талановита, часто змінює свій імідж, та має величезний вплив на шоу-бізнес.

Запікаю картоплю у маслі, роблю легкий салат і — шикарна вечеря на столі: картопля по-французьки у духовці

Запрошуємо вас відкрити нові смакові горизонти з нашим сьогоднішнім меню вечері, яке складається з найпростіших, доступних, але неперевершених страв.

“Головне, я цього хочу”: дружина Віктора Павліка Репяхова хоче народити доньку, але співак не мотивований

В сімейних планах Віктора Павліка та Каті Репяхової народження доньки могло б виглядати як завершення ідеальної картини. Але, на жаль, не завжди всі мрії легко здійснюються.