Наречені немов колобки: Олена Мозгова та Катя Осадча вийшли заміж на останньому місяці вагітності

Катя Осадча з Юрієм Горбуновим та Олена Мозгова з Девідом Аксельродом вже не один рік разом. Об'єднує ці дві пари не лише те, що вони одружилися взимку. Обидві наречені були вагітними.

Катя Осадча та Юрій Горбунов

Побралася зіркова пара 3 лютого 2017 року. До того Катерина з Юрієм ретельно приховувала свої стосунки. Всі бачили, що ведуча “Світського життя” вагітна, але не здогадувалися, хто батько.

Якось знімання “Голосу. Діти” затягнулися, і Горбунов підвіз колегу додому. Зайшов на чайок, і все закрутилося. Весілля теж приховали від широкого загалу. До РАЦСу приїхали на своїй машині, а близьких друзів запросили на святкування.

Зіркові наречені на останньому місяці вагітності

Куми ж зробили сюрприз – пригнали “Чайку” з лялькою на капоті. Оскільки наречена була на 9-му місяці вагітності, то Юрій пообіцяв згодом зіграти велике весілля, щоб Катя могла вдосталь натанцюватися.

На дворі стояв 15-градусний мороз, але наречений так хвилювався, що не відчував цього. По страшній ожеледиці Юрій завів наречену, круглу, як кулька, до РАЦСу. За 2 тижні вони стали батьками Івана.

Олена Мозгова та Девід Аксельрод

Коли продюсерка запідозрила вагітність, сама придбала 5 тестів. Потім ще й чоловіка Володимира Ткаченка (тоді він ще не змінив паспортні дані) теж попросила купити в різних магазинах. Все підтвердилося, й пара була щаслива.

Зіркові наречені на останньому місяці вагітності

За деякий час Олена поцікавилася в коханого, невже він збирається згодом всиновлювати власну доньку. Володимир запропонував сходити до РАЦСу. Розпис припав на останній день січня 2015 року.

Було дуже холодно і слизько. Тим паче Соля, відчуваючи важливість моменту, тупцяла ніжками у маминому животику. Наречений міцно тримав Олену під руку, а в неї був букет білих тюльпанів. Попросили, щоб їх розписали без урочистостей якомога швидше. Тільки від поцілунку не відмовилися. 26 лютого новоспечене подружжя стало батьками.

Популярне

Схожі статті

Злата Огнєвіч дуже прив’язана до батька: де нині перебуває родич співачки, як виглядає і чим займається

Тато Злати Огнєвіч усе життя пропрацював хірургом. Тож коли почалося повномасштабне вторгнення, не схотів їхати за кордон в евакуацію, а продовжив рятувати життя українських солдатів.

Талановита людина талановита у всьому: народна артистка і мама двох дітей Могилевська пішла в сферу Фреймут

Усім нам відома Наталія Могилевська. Її всі знають як зіркову співачку, але заводна артистка встигає все, і мало хто знає про іншу її діяльність. Сьогодні ми розповімо, який проект вона готує.

Краще смаженої картоплі: коли не знаю, що приготувати, роблю картопляні язички. Улюблена страва на всі роки

Якщо треба зготувати щось дуже дешеве на вечерю, підійдуть картопляні язички. Основними інгредієнтами є борошно й картопля. Тож вийде дуже смачно і при цьому бюджетно.