Наречені немов колобки: Олена Мозгова та Катя Осадча вийшли заміж на останньому місяці вагітності

Катя Осадча з Юрієм Горбуновим та Олена Мозгова з Девідом Аксельродом вже не один рік разом. Об'єднує ці дві пари не лише те, що вони одружилися взимку. Обидві наречені були вагітними.

Катя Осадча та Юрій Горбунов

Побралася зіркова пара 3 лютого 2017 року. До того Катерина з Юрієм ретельно приховувала свої стосунки. Всі бачили, що ведуча “Світського життя” вагітна, але не здогадувалися, хто батько.

Якось знімання “Голосу. Діти” затягнулися, і Горбунов підвіз колегу додому. Зайшов на чайок, і все закрутилося. Весілля теж приховали від широкого загалу. До РАЦСу приїхали на своїй машині, а близьких друзів запросили на святкування.

Зіркові наречені на останньому місяці вагітності

Куми ж зробили сюрприз – пригнали “Чайку” з лялькою на капоті. Оскільки наречена була на 9-му місяці вагітності, то Юрій пообіцяв згодом зіграти велике весілля, щоб Катя могла вдосталь натанцюватися.

На дворі стояв 15-градусний мороз, але наречений так хвилювався, що не відчував цього. По страшній ожеледиці Юрій завів наречену, круглу, як кулька, до РАЦСу. За 2 тижні вони стали батьками Івана.

Олена Мозгова та Девід Аксельрод

Коли продюсерка запідозрила вагітність, сама придбала 5 тестів. Потім ще й чоловіка Володимира Ткаченка (тоді він ще не змінив паспортні дані) теж попросила купити в різних магазинах. Все підтвердилося, й пара була щаслива.

Зіркові наречені на останньому місяці вагітності

За деякий час Олена поцікавилася в коханого, невже він збирається згодом всиновлювати власну доньку. Володимир запропонував сходити до РАЦСу. Розпис припав на останній день січня 2015 року.

Було дуже холодно і слизько. Тим паче Соля, відчуваючи важливість моменту, тупцяла ніжками у маминому животику. Наречений міцно тримав Олену під руку, а в неї був букет білих тюльпанів. Попросили, щоб їх розписали без урочистостей якомога швидше. Тільки від поцілунку не відмовилися. 26 лютого новоспечене подружжя стало батьками.