Розкішний побут знаменитостей: Осадча, Кароль, Дорофєєва показали каміни, біля яких релаксують після роботи

Як приємно ввечері після метушливого дня сісти біля каміна й розслабитися, споглядаючи за мерехтінням язиків полум'я. У багатьох знаменитостей є подібна можливість для релаксу.

Катя Осадча

Вільні від роботи зимові вечори ведуча з Юрієм Горбуновим проводять біля каміна. Можуть, вклавши синів спати, налити по келиху вина або просто сидять у тиші, притулившись одне до одного. Затишно й спокійно. Всі турботу світу залишаються за межами їхнього просторого будинку. Подібна романтика надихає фанів знаменитостей.

Знаменитості показали свої каміни

Наталка Денисенко

Торік узимку через постійні блекаути акторка найняла будинок за містом із генератором і перебралася разом із сином туди. На прогулянки ходили до Київського водосховища, а після грілися біля каміна. У будинку ще й лазня є. Тож якщо натопити, можна ні про що не турбуватися. Чи подовжила Наталка оренду будинку на цей рік, знаменитість не сповіщала.

Знаменитості показали свої каміни

Надя Дорофєєва

З ролика, який співачка виклала у своєму Інстаграмі, можемо зробити висновки, що вони з Мішею Кацуріним мешкають у чималій квартирі. Подейкують, що будинок розташований у центрі столиці, й подружжя його орендує. Тут і вітальня простора, і кухня обладнана гідно. Ще й камін встановлений. Схожий на електричний, та все одно допоможе релакснути, коли це потрібно.

Знаменитості показали свої каміни

Маша Єфросиніна

У родині ведучої заведено, як годиться, різдвяні подаруночки складати біля каміна. Задля цього тут і шкарпетки причеплені. Єфросиніна зауважила, що для неї головне – не ялинка, а саме подарунки. Хай там як, а камін в оселі дійсно зачьотний.

Знаменитості показали свої каміни

Тіна Кароль

У зірки камін нагадує королівський. Гарна ліпнина й білосніжний вигляд навіюють мрії про розкіш та старовинні бали. Співачка прикрасила до новорічно-різдвяних свят оселю різноманітним тематичним декором. Ялинкові гілки, різдвяний віночок та гірлянди перетворили оселю Тіни на справжню казку.

Знаменитості показали свої каміни

Популярне

Схожі статті

Завжди готую цей салат на Великдень: смачний рецепт, який вже став традиційним на моєму столі. Дуже легкий

Цей ситний, ніжний і соковитий салат стане зіркою вашого Великоднього столу. З простих продуктів та без зайвого клопоту виходить справжня смакота.

Такий десерт не знайдеш навіть у ресторанах: шоколадний пиріг з абрикосами. Секрет в особливому тісті

Усі ми любимо випічку. Без смачного шоколадного десерту не можна уявити затишний сімейний вечір. Сьогодні ми підготували простий рецепт шоколадного пирога з абрикосами, який сподобається кожному.

Такого ще не бачила. Готується просто, а дивує навіть професіоналів: рецепт відкритих пельменів на сковороді

Пельмені - це знайома всім, проста і смачна страва. Але навіть їх можна приготувати креативно і незвично. Сьогодні ми підготували рецепт відкритих пельменів у ніжному тісті. Сподобається кожному.