Під пісню коханого: дружина Віктора Павліка показалась до та після перевтілення. Новий образ оцінили всі

Катерина Репяхова опублікувала нове відео в Instagram, на якому продемонструвала своє перевтілення та зачарувала публіку. Під дописом блогерка отримала безліч компліментів.

Молода дружина Віктора Павліка, блогерка та бізнес-леді, Катерина Репяхова, вирішила поділитися свіжими кадрами зі своїми прихильниками. На своїй сторінці в Instagram, дівчина показала короткий відеоролик, на якому позує під одну з популярних пісень зіркового чоловіка.

Нещодавно Катерина опублікувала відео, де спочатку продемонструвала свою природну красу, показавши своїм підписникам, як вона виглядає без косметики. У другій частині цього ж відео вона перевтілилася в надзвичайно красивий образ.

Дружина Віктора Павліка показалась до та після перевтілення
Дружина Віктора Павліка показалась до та після перевтілення

29-річна дружина Павліка вдало підкреслила очі, а волосся вирішила укласти, надавши йому мокрий ефект. Такий образ вона доповнила масивними сережками та чорною кофтинкою. Ролик супроводжувала відома композиція коханого чоловіка Катерини “Недописана книга”.

Шанувальники Катерини Репяхової відзначили, що дівчина має чудовий вигляд як з макіяжем, так і без нього. Вони залишили безліч теплих слів та компліментів під свіжим відео.

  • “Боже, яка гарна. Так ходи кожен день”.
  • “Тобі так круто в цьому образі. Красуня”.
  • “Катя, Вам так класно в тому незвичному для Вас образі”.
  • “Як гарно! Яка Ви розкішна! Дуже вродлива”.
  • “Бути різною – це бути щасливою! Найголовніше блиск в очах”.
  • “Дуже гарна як з косметикою, так і без неї”.
Дружина Віктора Павліка показалась до та після перевтілення
Дружина Віктора Павліка показалась до та після перевтілення

Нагадаємо, що Катерина Репяхова познайомилася зі своїм коханим чоловіком у 2015 році під час концерту Віктора Павліка у Миколаєві. У 2020 році пара офіційно зареєструвала шлюб. Сьогодні щаслива сім’я виховує маленького сина Михасика. Проживають вони у столиці в невеликій квартирі й планують придбати нове житло. До слова, раніше Катерина поділилась, що мріє про ще одну дитину.

Популярне

Схожі статті

Уся сім’я просить готувати частіше, а за останній шматочок змагаються: сирна запіканка з гарбузом і яблуками

Сирна запіканка - знайома всім нам із дитинства страва. Багато хто здивується, але її приготування можна зробити незвичайним. Сьогодні ми підготували рецепт ніжної та ароматної сирної запіканки.

Оля Полякова розповіла, як має розбиратися за 6 мільйонів гривень боргу Олега Винника: поки він в Німеччині

Багато хто знає пісню Олі Полякової «Чарівні очі», але мало хто знає, що з нею пов'язана важка і неприємна історія. Сьогодні ми розповімо, як Олег Винник повісив на Олю борг у 6 мільйонів гривень.

Без борошна та дріжджів: беру червону сочевицю та випікаю з неї корисний хліб. Ідеально для бутербродів

Не можете відмовитися від хліба, але хочете схуднути перед літом? Вихід є! Хліб без борошна та дріжджів з червоної сочевиці. Він не тільки смачний та ароматний, а й корисний для організму.