Такі милі та наївні: як виглядали в юнацькі роки Маша Єфросиніна, Юрій Горбунов, Катя Осадча – разючі зміни

Усі ми змінюємося з роками й чим далі, тим ці відмінності стають разючішими. Знаменитості – не виключення. Колись вони були симпатичними й дуже наївними підлітками.

Маша Єфросиніна

Нині впевнена в собі телеведуча, яка здатна брати інтерв’ю у будь-якої навіть найманірнішої зірки, колись почувалася бридким каченям. Єфросиніна мала чоловічу подобу й відповідну зачіску. Дуже переживала з цього приводу. Мамі довелося підіймати самооцінку доньки, щодня наголошуючи, що вона най-най-най гарніша.

Зірки показали архівні підліткові світлини

Оля Полякова

В юні роки майбутня співачка завжди виглядала трохи старшою, ніж була насправді. Вона накладала на обличчя купу фарби, укладала волосся за останньою модою та виходила на полювання, неначе справжня “королева ночі”.

Зірки показали архівні підліткові світлини

Юрій Горбунов

В юності ведучий мав кучеряве волосся і більш чітко виражені контури обличчя. Можливо, тоді він мріяв стати відомим музикантом, адже залюбки грав на гітарі. Є вірогідність, що ми ще почуємо співи цієї надзвичайно талановитої особистості.

Зірки показали архівні підліткові світлини

Катерина Осадча

Катя дуже рано стала на модельну стежку. Вже у 14 років виглядала як справжня супермодель. Встигла підкорити своїми навичками ходіння подіумом не лише Європу, але і Японію. Це вже потім змінила професію, ставши провідницею світського життя у довоєнній Україні.

Зірки показали архівні підліткові світлини

Леся Нікітюк

Попри те, що була натуральною блондинкою, Леся у школі потерпала від булінгу з боку однокласників. Оскільки юнка була на голову вища за однолітків, то змушена була чути на свою адресу “компліменти” типу жирафа, швабра, стручок і таке інше. Нікітюк здобула педагогічну освіту, але за професією не працювала жодного дня.

Популярне

Схожі статті

54 річна українська Мадонна Ірина Білик не припиняє епатувати публіку: про цікаві факти з життя поп-діви

Чому українську співачку Ірину Білик часто називають українською Мадонною? Мабуть, через те, що вона неймовірно талановита, часто змінює свій імідж, та має величезний вплив на шоу-бізнес.

Запікаю картоплю у маслі, роблю легкий салат і — шикарна вечеря на столі: картопля по-французьки у духовці

Запрошуємо вас відкрити нові смакові горизонти з нашим сьогоднішнім меню вечері, яке складається з найпростіших, доступних, але неперевершених страв.

“Головне, я цього хочу”: дружина Віктора Павліка Репяхова хоче народити доньку, але співак не мотивований

В сімейних планах Віктора Павліка та Каті Репяхової народження доньки могло б виглядати як завершення ідеальної картини. Але, на жаль, не завжди всі мрії легко здійснюються.