Каменських натякнула на розлучення і показала своє весілля з Потапом в чорно-білих кольорах: вже не пара?

Настя Каменських поділилась архівними чорно-білими кадрами на своїй сторінці в Instagram. Співачка пригадала своє весілля та романтичні моменти з Потапом.

Відома українська співачка Настя Каменських, на фоні останніх обговорень про розлучення, поділилася архівними кадрами з Потапом. На сторінці в Instagram артистка представила романтичний відеоролик своїм прихильникам.

Раніше ЗМІ припускали, що відома пара розлучилася і тепер проживає в різних країнах. У мережі поширювалися розмови про те, що репер Потап перебуває за кордоном, тоді як Каменських залишилася в Україні. Однак ці розмови залишилися лише чутками.

Каменських натякнула на розлучення і показала своє весілля
Каменських натякнула на розлучення і показала своє весілля

Нещодавно у своєму фотоблогу Настя Каменських вирішила зворушити прихильників теплими спогадами. Зокрема, вона опублікувала відео в чорно-білому стилі, в якому зібрала серію спільних кадрів з коханим чоловіком.

Знаменитість вирішила пригадати моменти зі свого весілля та романтичні обійми з Потапом. Відзначимо, що ці кадри були зняті до повномасштабного вторгнення. Публікацію виконавиця підписала коротко, додавши смайл у формі серця.

“Старі спогади про кохання”.

Каменських натякнула на розлучення і показала своє весілля
Каменських натякнула на розлучення і показала своє весілля

Фанати одразу зрозуміли, що цим відео співачка виражає свої почуття Потапові. Однак частина фоловерів залишилися здивованими й сприйняли публікацію як натяк на можливе розлучення.

  • “Дуже вірю, що скоро всі кохані будуть разом”.
  • “Настя, скажіть, ви розлучилися чи ні?”.
  • “Я не розумію зміст цього відеокліпу. Вони вже не разом?”.
  • “Кохання це неймовірна сила. Які ви гарні та Щасливі, класні”.
  • “Я сподіваюся, ви разом, попри все”.

Нагадаємо, чутки про розлучення відомого подружжя поширилися через те, що зірки нечасто з’являлися разом на публіці. Раніше Каменських розповіла, що відстань між закоханими не підірвала їхні стосунки, а навпаки, це принесло їм новий досвід.

Популярне

Схожі статті

Подала цю страву на стіл та здивувала всіх гостей: курячі стегенця, запечені з апельсинами. А пахне як!

Приготувати золотисті на ароматні курячі стегенця можна взявши стиглі апельсини та маринад на основі апельсинового соку. Мʼясо виходить ніжним, дуже смачним та просто тане у роті.

Без хімії! Як красиво пофарбувати яйця на Великдень натуральним барвником – “золоті” крашанки

Крашанки – обов'язковий атрибут Великодня, який готує кожна українська господиня перед святом. Як пофарбувати яйця без штучних барвників в домашніх умовах – читайте далі.

Схоже, пари перебувають на межі розлучення: частенько сваряться вдома Дорофєєва, Остапчук та Єфросиніна

Здається, що ці сімейні пари живуть у мирі та злагоді. Та, виявляється, в родинах Дорофєєвої, Остапчука та Єфросиніної час від часу не все так гладко. Невже невдовзі станеться розлучення?