Ксенія Мішина разом із сином мешкає у 2-рівневій квартирі: акторка “засвітила” житлові квадрати у відео

Ксенія Мішина занедужала й опинилася в ліжку. Тест на корону показав позитивний результат. Акторка записала відео з квартири, де можна роздивитися інтер'єр помешкання.

Перші 3 дні Ксенія Мішина почувала себе дуже кепсько, тож їй було не до спілкування з підписниками. Згодом трішки полегшало, й акторка навіть спромоглася записати відеоролик.

Ксенія Мішина на лікарняному показала квартиру

Ксенія перебуває у картатій піжамі й демонструє, як людина уявляє собі хворобу – можливість відпочити й розслабитися. І як це зазвичай буває насправді – все болить, ломить і до кухні чи туалету дістатися доволі важко.

Відео охоплює практично всі куточки помешкання зірки “Кріпосної”. Тож уважно оглянувши кадри, можемо отримати уявлення про 2-рівневе житло Мішиної. Ролик поділений на оптимістичну та песимістичну частини.

Ксенія Мішина на лікарняному показала квартиру

У першій ми бачимо веселу Ксенію, яка збирається на лікарняному проводити час активно – танцювати, читати книги, дивитися новини в ноуті, об’їдатися мандаринами. Отже, дійство відбувається у вітальні та біля сходів.

Інтер’єр виконаний у сірих тонах. Великі вікна, сходи на 2 поверх квартири, м’яке покриття підлоги, величезна плазма, зручний м’який куточок. Частину стіни оброблено гранітною плиткою.

Ксенія Мішина на лікарняному показала квартиру

Далі Мішина показує, як насправді почувалася під час хвороби. Знаменитість ледве доповзла до кухні, щоб попити водички. Меблі тут теж у сірій гамі. Мармурові стільниця та кухонний фартух додають кухонному гарнітуру особливої елегантності.

Ксенія Мішина на лікарняному показала квартиру

Хворій акторці доводиться ще й простувати до туалету з останніх сил. Тут бачимо не душову кабінку, а ванну зі шторкою, унітаз та пральну машину. І врешті зірка дістається ліжка.

Інтер’єру цієї кімнати на відео не видно. Можемо споглядати лише двоспальне ліжко з сірою оббивкою і такого ж кольору постільний комплект. А ще хазяйку, яка відлежується на подушках, сподіваючись одужати якомога швидше й зайнятися ділом.

Популярне

Схожі статті

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.

Донька Романа Сасанчина спить взута у чоботи: дружина переможця “Голосу” сказала – щоб гарно носились

Відомий український артист Роман Сасанчин разом із дружиною Іванною виховують спільну доньку. Виявилось, що насправді дівчинка спить, взута в чоботи.