Самотній пустельник: як живе третій Президент-пенсіонер Віктор Ющенко та де зараз знаходяться його діти

Експрезидент України Віктор Ющенко – ім'я, що колись було символом боротьби за демократію та прогрес, незалежність, чесність та справедливість. З ним були пов'язані наші надії та розчарування.

Його ім’я назавжди невіддільне від епохи Помаранчевої революції, коли український народ вийшов на вулиці, щоб відстояти свої права та виразити протест проти виборчих фальсифікацій.

Проте після політично активного життя прийшов час змін. Сьогодні майже самотня людина, вже похилого віку, Віктор Ющенко веде тихе життя в далекому від галасливих політичних арен місці.

Сам удома

Що стосується його особистого життя, то Віктор Ющенко був одруженим двічі та має загалом 5 дітей.

Від першого шлюбу зі Світланою Колісник в нього 38 річний син Андрій та 43 річна донька Віталіна. Ці діти подарували експрезиденту 5 онуків.

Перша дружина Віктора Ющенка та їхні діти. Скриншот фото з Мережі

У другому шлюбі з Катериною Чумаченко в нього народились дочки Софія і Христина та син Тарас. Всі вони навчались в англомовній Печерській міжнародній школі. Відомо, що Софія здобувала вищу освіту в Нью-Йоркському університеті Абу-Дабі. А зараз в одному з вишів США навчається син. Його майбутня спеціальність пов’язана з ракето- й літакобудуванням

Отже, як це часто буває, діти вилетіли з родинного гнізда, щоб побудувати власне життя. Вони обрали різні сфери діяльності та куточки світу для проживання, залишивши батька з самим собою, чотирма котами та спогадами про минуле.

Віктор Ющенко з дружиною Катериною та їхніми дітьми

Віктор Ющенко, як і багато інших колишніх політиків, знаходиться на перехресті свого життя. Йому належиться розглянути, що робити далі: чи активно повернутися в громадське життя, чи обрати тихе, спокійне існування, підбиваючи підсумки минулого та насолоджуючись спокоєм у кінці свого життєвого шляху.

Популярне

Схожі статті

Спробувала в гостях, повторила вдома і тепер мої просять її щодня: запечена у фользі картопля з грибами

Подорожуючи кулінарним світом, ми часто зустрічаємо страви, які залишають незабутні враження і здатні змінити наше уявлення про смак. Одна з таких страв — запечена у фольгу картопля з грибами.

Стомилася від багаторічної самотності: 55-річна Надія Матвєєва знайшла щастя з молодим коханим, якому 35

Надія Матвєєва відома всім як ведуча телепрограм «Все буде добре», «Все буде смачно» та інших. Протягом багатьох років вона давала глядачам корисні поради. А що ж відбувається в її особистому житті?

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".