Поряд зі співачкою Tayanna чимало відомих чоловіків: чи були романи з Клімашенком, Кузьменком, Бадоєвим

Інстаграм Tayanna переповнений світлинами з сином, а чоловіків поряд чомусь не видно. Та на долю співачки вплинуло чимало знаменитих і впливових осіб чоловічої статі.

Дмитро Клімашенко

Про те, що стане співачкою, Тетяна Решетняк вирішила ще в 6 років. Доля посміхнулася їй, подарувавши знайомство з музичним продюсером просто на Хрещатику. Спочатку була бек-вокалісткою. Коли ж за 6 років було прийнято рішення про створення гурту “Гарячий шоколад”, дівчина врешті опинилася в основному складі.

Усі чоловіки Tayanna

За 10 років співпраці Таня вирішила покинути продюсера, який викотив їй чималий рахунок на той час – 50 тис.доларів. Попри те, що продюсер був одружений, між ним і підопічною виникли палкі почуття. Згодом, коли все закінчилося, Тетяна навіть зателефонувала дружині Діми Аніці й попросила вибачення.

Єгор Глєб

Багато хто думав, що батьком сина співачки є саме Клімашенко. Насправді ж ним виявився інший музикант. Тетяні було 26 років, а Єгору всього 18. Між ними спалахнуло кохання, і навіть народився синочок Даніель. За 3 роки пара розсталася. Глєб подався до москви й закрутив роман з Ані Лорак.

Усі чоловіки Tayanna

Алан Бадоєв

Після участі в “Голосі країни” у 2015-му Решетняк записала кілька композицій з Потапом. А за рік перетворилася на Tayanna й почала працювати під крильцем відомого продюсера Бадоєва. Артистка писала пісні, а Алан робив на них кліпи. На жаль, пробитися на “Євробачення” співачці так і не вдалося.

Усі чоловіки Tayanna

Коли закінчився контракт із Бадоєвим, артистка вирішила його не подовжувати. Зірка саме була закохана. Сподівалася, що вийде заміж й будуватиме щасливу родину. Та роман виявився недовгим. Натомість тепер шкодує про завершення співпраці з Аланом.

Ігор Кузьменко

На шоу “Танці зі зірками” Тетяна довела, що здатна не лише співати, але й танцювати. З хореографом Кузьменком вони виконали таку запальну румбу, що спромоглися вразити навіть голову суддівської колегії Влада Яму. На жаль, уже в другому епізоді пара покинула шоу.

Популярне

Схожі статті

Невже зовсім стало скрутно: Олена Шоптенко, перебуваючи за кордоном, оголосила про розпродаж своїх речей

Багато зірок, які перебувають за кордоном, продовжують допомагати Україні, збираючи кошти на своїх концертах. Олена Шоптенко вирішила йти іншим шляхом, знаходячи творчий підхід до підтримки.

Коли дитина просить щось спекти, двічі не думаю – готую це: сирний пиріг з горіхами, родзинками та джемом

Готові відчути аромат сирного пирога, який розтане в роті, залишаючи незабутнє смакове враження? Тоді приєднуйтесь до нашої кулінарної експедиції, де простота — це ключ до справжньої насолоди!

Довела до сліз світську левицю: що такого розповіла Наталія Могилевська Осадчій та від чого Катя заплакала

Наталія Могилевська демонструє, що інколи один акт доброти може змінити життя тих, кому він адресований. Її приклад показує, що справжня любов та турбота можуть зробити світ кращим.