Неймовірне перевтілення у свою маму: старша донька Олі Полякової Марія здивувала новим образом

19-річна донька Олі Полякової поділилась вражаючим перевтіленням зі своєю аудиторією в Instagram. Дівчина здивувала публіку та отримала багато компліментів.

Старша донька української співачки Олі Полякової, Марія, опублікувала вражаюче перевтілення в образ відомої мами й вразила свою аудиторію неймовірною схожістю.

На своїй сторінці в Instagram Маша Полякова продемонструвала нові кадри, на яких з’явилася у повсякденному стилі та без косметики, а пізніше у тому ж відео вона показала, як змінився її вигляд після професійного макіяжу.

Старша донька Олі Полякової Марія здивувала новим образом
Старша донька Олі Полякової Марія здивувала новим образом

Поруч з блогеркою можна побачити відомого візажиста, Єгора Андрюшина, який працював над створенням цього образу. Він вирішив зробити дівчині ніжний макіяж, акцентуючи увагу на губах. Красиве перевтілення Маша доповнила, одягнувши світлу перуку й рожеву сукню. Ролик супроводжує пісня Олі Полякової “Щоб не плакати, я сміюсь”.

Старша донька Олі Полякової Марія здивувала новим образом
Старша донька Олі Полякової Марія здивувала новим образом

Сам допис Марія вирішила підписати коротко, поцікавившись у своїх фоловерів, чи сподобалось їм таке перевтілення.

“Як вам перевтілення? Схожі?”, – підписала Маша.

Прихильники засипали блогерку компліментами й підкреслили, що вона має чудовий вигляд. Проте частина підписників все ж зауважили, що помітили схожість з Анастасією Арбузовою, Надією Дорофєєвою та Тіною Кароль.

  • “На Анастасію Арбузову схожа”.
  • “Це не перевтілення, це просто фантастика”.
  • “Дуже схожі. Пару раз передивилась. На Єгора приємно дивиться”.
  • “Мені взагалі на Надю Дорофєєву”.
  • “Неймовірно красивий образ. Схожа на Олю”.
  • “Неймовірний макіяж і Маші личить білий колір”.
Старша донька Олі Полякової Марія здивувала новим образом
Старша донька Олі Полякової Марія здивувала новим образом

До слова, відео з перевтіленням Маші також було опубліковане у блозі самого візажиста та блогера Єгора Андрюшина, який став відомий завдяки своїй майстерності у створенні неповторних образів, для яких він використовує перуки та вміло наносить макіяж на моделей.

Популярне

Схожі статті

Уся сім’я просить готувати частіше, а за останній шматочок змагаються: сирна запіканка з гарбузом і яблуками

Сирна запіканка - знайома всім нам із дитинства страва. Багато хто здивується, але її приготування можна зробити незвичайним. Сьогодні ми підготували рецепт ніжної та ароматної сирної запіканки.

Оля Полякова розповіла, як має розбиратися за 6 мільйонів гривень боргу Олега Винника: поки він в Німеччині

Багато хто знає пісню Олі Полякової «Чарівні очі», але мало хто знає, що з нею пов'язана важка і неприємна історія. Сьогодні ми розповімо, як Олег Винник повісив на Олю борг у 6 мільйонів гривень.

Без борошна та дріжджів: беру червону сочевицю та випікаю з неї корисний хліб. Ідеально для бутербродів

Не можете відмовитися від хліба, але хочете схуднути перед літом? Вихід є! Хліб без борошна та дріжджів з червоної сочевиці. Він не тільки смачний та ароматний, а й корисний для організму.