Олександр Пономарьов має великий будинок зі студією звукозапису: тут приховує від чужих очей третю дружину

З деяких пір співак Олександр Пономарьов не пускає журналістів у свій особистий простір. Тому дізнатися, з ким живе в будинку артист, важкувато. А от як виглядає житло, можемо побачити.

Те, що Олександр Пономарьов не самотній, знаємо від другої дружини співака Вікторії, яка научала сина Сашка, щоб ставився з повагою до дружини тата. Як виглядає будинок, в якому співак влаштував сімейне гніздечко, можемо побачити зі старих інтерв’ю. Будемо сподіватися, що Олександр відтоді не робив перебудову на власному обійсті.

Як виглядає будинок Олександра Пономарьова

Якось Пономарьов запросив Катю Осадчу до себе в гості на Водохреще. Тоді артист готувався до 40-річчя. Нині йому вже минуло 50 років. Знаменитості разом занурилися в ополонку просто на обійсті народного артиста, а ще відвідали лазню, що розташована тут же.

Як виглядає будинок Олександра Пономарьова

Олександр не приховував, що дизайн створив власноруч. На подвір’ї розташовано основний будинок і невеликий для гостей. Є великий тандир для смаження м’яса та вуличний басейн.

Як виглядає будинок Олександра Пономарьова

Провів Олександр гостю і в середину будинку. Тут простора вітальня, оброблена деревом. На 2 поверх ведуть дерев’яні сходи. Там дві спальні – татова й синова. Для тоді ще маленького Сашка дитяча була оформлена в стилі мультика “Тачки”.

Як виглядає будинок Олександра Пономарьова

У Пономарьова у кімнаті велике ліжко, встелене леопардовою ковдрою. Прямо тут, у спальні, встановлена ванна. Тож можна ніжитися у пінній водичці з келихом шампанського в руках і водночас дивитися телевізор.

Як виглядає будинок Олександра Пономарьова

Господар у неділю завжди варить борщ на всю родину. А в будень не гребує сходити до сусідів й поласувати запашною першою стравою. Для таких випадків й на вулицю не треба виходити – є хвіртка.

Як виглядає будинок Олександра Пономарьова

Популярне

Схожі статті

Краще смаженої картоплі: коли не знаю, що приготувати, роблю картопляні язички. Улюблена страва на всі роки

Якщо треба зготувати щось дуже дешеве на вечерю, підійдуть картопляні язички. Основними інгредієнтами є борошно й картопля. Тож вийде дуже смачно і при цьому бюджетно.

Усього 4 інгредієнти, а така смакота: в ресторані спробувала салат, в який закохалася з першого шматочка

Усі ми любимо салати, адже це смачна страва на всі випадки життя. Сьогодні ми підготували рецепт простого салату, для приготування якого потрібні найдоступніші продукти, а смак сподобається кожному.

Картопляна запіканка на сковороді по-швейцарськи: рецепт, як у найкращих ресторанах, але на домашній кухні

Картопляна запіканка - це дуже простий, але при цьому смачний і ситний варіант обіду або вечері нашвидкуруч. Саме такий рецепт запіканки на сковорідці ми сьогодні й підготували. Сподобається кожному.