Максим Галкін показав Аллу Пугачову в мікро-шортах та зворушливо звернувся до Примадонни: кохання як воно є

Галкін привітав жінок з нагоди 8 березня та поділився фотографією своєї дружини Алли та доньки Лізи. Зворушливий допис знаменитість опублікував у своєму Instagram.

Відомий гуморист Максим Галкін, який підтримує Україну та засуджує повномасштабну російську агресію, опублікував новий пост на честь Міжнародного жіночого дня, де привітав усіх дівчат.

Так, сьогодні, 8 березня, на своїй сторінці в Instagram, Максим Галкін продемонстрував фотографію своєї дружини та доньки. На знімку можна побачити кохану шоумена, Аллу Пугачову, яка позує в коротких шортах, чорній кофті та жилетці. Свій образ Примадонна доповнила темними сонцезахисними окулярами. Поряд зі співачкою зображена донька відомої пари, Ліза. Дівчинку вирішили одягнути в жовту сукню та джинсовий жакет. Дружина Галкіна та Ліза мило позують та посміхаються перед камерою.

Галкін з сином привітали жінок з 8 березня
Галкін з сином привітали жінок з 8 березня

Цей пост артист підписав, висловлюючи щирі вітання своїм жінкам із цим прекрасним святом, а також всім, хто прочитав його слова привітання:

“Ми з Гаріком вітаємо своїх дівчат зі святом, й всіх інших класних дівчат, які це читають”.

Прихильники висловили подяку знаменитості за привітання й засипали компліментами його дружину та доньку, відзначивши, що Алла є справжньою красунею.

  • “Ось і наші вітання Аллі Борисівні та Лізі”.
  • “Нехай Бог дарує щастя та здоров’я вашій прекрасній сім’ї”.
  • “Алло Борисівно, я безмежно вас обожнюю”.
  • “Вітання вашим чудовим дівчатам: Аллі і Лізі”.
  • “Ви та Алла – приклад здорових, свідомих та розумних людей”.
Галкін з сином привітали жінок з 8 березня
Галкін з сином привітали жінок з 8 березня

Нагадаємо, що після того, як Максим Галкін не підтримав російську політику та почав висловлювати підтримку Україні, він був визнаний “іноземним агентом” у країні-агресорі. Тому чоловік разом з дружиною та дітьми переїхали жити до Ізраїлю. До речі, відоме подружжя – Алла та Максим – разом уже понад 20 років.

Популярне

Схожі статті

Цю смакоту обожнюють всі, тому готую багато: шаровий салат-тортик із куркою. Смачний та неймовірно ніжний

Рецепт ніжного салату-торта з копченою куркою, картоплею та сиром дуже просто приготувати на своїй кухні. Ця смакота вам обов'язково сподобається!

Сирне тісто з картопляною начинкою: традиційні пиріжки більше не роблю — родина запевняє, що так смачніше

Як приготувати випічку, щоб не витрачати багато часу на тісто? Сьогодні ми запрошуємо вас відкрити для себе новий варіант улюбленої класичної страви — пиріжки з сирного тіста із картоплею.

Щаслива Наталя Могилевська замилувала відео з маленькою донькою: солодощі, перший велосипед і рожеві ведмеді

Наталія Могилевська розчулила кадрами зі своєю донькою Софією, якій виповнилось 4 роки, а також показала, як влаштувала день народження для маленької іменинниці.