“Хочу двох або трьох дітей”: Молода дружина Володимира Остапчука розповіла про свої пріоритети

Катерина Остапчук поспілкувалася зі своїми шанувальниками в Instagram і розповіла про плани на майбутнє. Також вона поділилась, якою була реакція батьків на весілля.

Дружина Володимира Остапчука, бізнес-леді та блогерка Катерина поспілкувалася зі своїми читачами в Instagram і поділилась, скільки дітей планує народити своєму коханому. Також дівчина розповіла, якою була реакція батьків на весілля.

Катерина Остапчук активно веде соціальні мережі та регулярно ділиться з фанатами подробицями свого особистого життя. Недавно вона провела рубрику “питання-відповідь” у своїх stories, де відповіла на чергові запитання від підписників. Зокрема, дружину Володимира запитали, чи планує вона малюка. Катерина відверто відповіла, що планує народити двох або трьох дітей, адже родинні цінності для неї в пріоритеті. Блогерка додала, що одна з тих, хто дуже любить маленьких дітей.

“Родинна для мене – пріоритет. Хочу двох або трьох дітей” – підписала Катерина.

Молода дружина Володимира Остапчука розповіла про свої пріоритети
Молода дружина Володимира Остапчука розповіла про свої пріоритети

Згодом дівчину запитали, як батьки відреагували на одруження. Вона відповіла, що її батьки пораділи за молоде подружжя, хоча для них це було спонтанно. Щодо батьків Володимира, його мама побажала, щоб ці стосунки були міцними:

“Ну дай Боже, щоб назавжди”.

Нагадаємо, нещодавно пара Володимир і Катерина розвіяли всі здогадки та розмови навколо свого статусу, оголосивши, що офіційно побралися. Водночас Катерина зізналась, що про це рішення не знали ні рідні, ні друзі, та додала, що покаже весілля після того, як воно відбудеться.

Молода дружина Володимира Остапчука розповіла про свої пріоритети
Молода дружина Володимира Остапчука розповіла про свої пріоритети

До слова, прихильники відомого подружжя нерідко ставлять схожі питання Катерині, адже давно очікують на новину про поповнення в сім’ї Остапчуків. Сьогодні вони залишаються під прицілом своєї аудиторії не лише через новини про особисте життя, але й через робочі та творчі моменти.

Популярне

Схожі статті

54 річна українська Мадонна Ірина Білик не припиняє епатувати публіку: про цікаві факти з життя поп-діви

Чому українську співачку Ірину Білик часто називають українською Мадонною? Мабуть, через те, що вона неймовірно талановита, часто змінює свій імідж, та має величезний вплив на шоу-бізнес.

Запікаю картоплю у маслі, роблю легкий салат і — шикарна вечеря на столі: картопля по-французьки у духовці

Запрошуємо вас відкрити нові смакові горизонти з нашим сьогоднішнім меню вечері, яке складається з найпростіших, доступних, але неперевершених страв.

“Головне, я цього хочу”: дружина Віктора Павліка Репяхова хоче народити доньку, але співак не мотивований

В сімейних планах Віктора Павліка та Каті Репяхової народження доньки могло б виглядати як завершення ідеальної картини. Але, на жаль, не завжди всі мрії легко здійснюються.