А що у них сьогодні на сніданок: Дорофєєва, Різатдінова, Огнєвіч поділилися цікавими рецептами страв

Знаменитості не завжди снідають за межами будинку. Часто-густо готують собі щось нашвидкуруч. Тепер і ми можемо ознайомитися з зірковими рецептами та взяти їх на озброєння.

Швидка піца від Злати Огнєвіч

Час від часу співачка готує собі на сніданок піцу. Звісно, з тістом довго не возиться, а бере готовий корж для тортильї. Зготувати подібний наїдок може кожен. Для цього розколотіть 2 яйця з сіллю та спеціями. Відправте масу на пательню, змащену олією.

Знаменитості показали, що готують на сніданок

Коли трішки підсмажиться знизу, накрийте тортильєю. Зверху змастіть томатним соусом та прикрасьте креветками, оливками, шматочками помідорів. Притрусіть натертим на тертушці сиром. Накрийте кришкою та потушіть 3 хвилини.

Яєчня від Ганни Різатдінової

Спортсменці потрібно вживати багато білків, тож яйця не вибувають із меню. Ганна збирає до купи всіх овочів потроху, які тільки знайде в холодильнику. Запікає їх у духовці. Потім розбиває на розігріту пательню 2 яйця, присипає спеціями та притрушує натертим пармезаном.

Знаменитості показали, що готують на сніданок

Комбо-сніданок від Наді Дорофєєвої

Співачка віддає перевагу корисним продуктам. Тому на вранішній тарілці у неї можна зустріти варені яйця, шматочки м’яса, морепродукти, сир і багато різних овочів. Заразом мініатюрна зірка може з’їсти до 10 позицій, але обирає всього потроху. Тому й не набирає зайву вагу.

Знаменитості показали, що готують на сніданок

Безглютенові вафлі від Інни Мірошниченко

Дружина телеведучого разом із дітлахами робить корисні вафлі. Вбиває 2 яйця, розминає виделкою банан, вливає пів склянки кокосового молока, додає 2 ложки олії та вівсяне борошно. Все це перемішується і відправляється у форму для запікання.

Знаменитості показали, що готують на сніданок

Популярне

Схожі статті

Злата Огнєвіч дуже прив’язана до батька: де нині перебуває родич співачки, як виглядає і чим займається

Тато Злати Огнєвіч усе життя пропрацював хірургом. Тож коли почалося повномасштабне вторгнення, не схотів їхати за кордон в евакуацію, а продовжив рятувати життя українських солдатів.

Талановита людина талановита у всьому: народна артистка і мама двох дітей Могилевська пішла в сферу Фреймут

Усім нам відома Наталія Могилевська. Її всі знають як зіркову співачку, але заводна артистка встигає все, і мало хто знає про іншу її діяльність. Сьогодні ми розповімо, який проект вона готує.

Краще смаженої картоплі: коли не знаю, що приготувати, роблю картопляні язички. Улюблена страва на всі роки

Якщо треба зготувати щось дуже дешеве на вечерю, підійдуть картопляні язички. Основними інгредієнтами є борошно й картопля. Тож вийде дуже смачно і при цьому бюджетно.