Перевіряємо, чи існує жіноча дружба: що скажуть зіркові подружки Полякова та Єфросиніна, Подкопаєва та Лорак

Багато хто схиляється до думки, що між жінками не може існувати справжньої дружби, бо завжди у цю справу додаються заздрість, ревнощі, конкуренція тощо. Перевіримо цю тезу на знаменитостях.

Оля Полякова та Маша Єфросиніна

Нині співачка та блогерка є найкращими подружками. Вони разом ведуть програму “Дорослі дівчата” на Ютуб-каналі. Під час шоу частенько діляться заповітними секретиками з життя. Одним словом, дівчата нерозлийвода. Та так було далеко не завжди. Оля з Машею познайомилися 2010 року.

Чи існує зіркова жіноча дружба

Єфросиніна вела шоу, а Полякова не лестиво висловилася про одну зі співачок. Звісно, Маша не змовчала. Оля затамувала образу. Помстилася за кілька років, коли не прийшла до колежанки на інтерв’ю в “Екзамен”. Та все це в минулому. Нині вони найкращі подружки – разом не лише працюють, але й відпочивають.

Лілія Подкопаєва та Ані Лорак

Гімнастка та співачка дружили з юності. Лорак похрестила старшу доньку Лілії, яку та назвала на честь кращої подружки Кароліною. Навіть коли роз’їхалися по різних країнах – США та росія – підтримували стосунки. Ще 2021 року подружки зустрічалися в Києві й чудово провели час.

Чи існує зіркова жіноча дружба

Та коли почалася велика війна, Подкопаєва на весь світ кричала про агресію щодо її країни. Натомість Ані не прохопилася й словом про це. Такої підступності Лілія не очікувала. За 3 місяці повномасштабної війни вона втямила, що від Лорак годі очікувати засудження. Відтоді дружбі прийшов кінець.

Любава Грешнова та Галина Безрук

Обидві акторки багато знімалися у рф. Та після 24 лютого 2022 року Любава покинула країну-агресорку, а її найкраща подружка Галина залишилася. Відтоді вони припинили спілкування.

Чи існує зіркова жіноча дружба

Грешнова намагається знайти виправдання для куми. Мовляв, у її чоловіка та дитини російські паспорти. Якби Безрук надумала виїхати, Артем Алексєєв не віддав би їй донечку. Та хай там як, жіночій дружбі прийшов кінець.

Популярне

Схожі статті

54 річна українська Мадонна Ірина Білик не припиняє епатувати публіку: про цікаві факти з життя поп-діви

Чому українську співачку Ірину Білик часто називають українською Мадонною? Мабуть, через те, що вона неймовірно талановита, часто змінює свій імідж, та має величезний вплив на шоу-бізнес.

Запікаю картоплю у маслі, роблю легкий салат і — шикарна вечеря на столі: картопля по-французьки у духовці

Запрошуємо вас відкрити нові смакові горизонти з нашим сьогоднішнім меню вечері, яке складається з найпростіших, доступних, але неперевершених страв.

“Головне, я цього хочу”: дружина Віктора Павліка Репяхова хоче народити доньку, але співак не мотивований

В сімейних планах Віктора Павліка та Каті Репяхової народження доньки могло б виглядати як завершення ідеальної картини. Але, на жаль, не завжди всі мрії легко здійснюються.