Як виглядають перші дружини Вакарчука, Горбунова, Мірзояна: чоловіки проміняли коханих жінок на молодших

Заради нового кохання знамениті чоловіки ладні розірвати стосунки з дружинами й побудувати другу сім'ю. А як виглядають їхні ображені й покинуті половинки?

Святослав Вакарчук

Ляля Фонарьова на 2 роки старша від лідера гурту “Океан Ельзи”. Дівчина стала першим коханням артиста й чимало сил доклала до покращення іміджу й просування гурту коханого чоловіка. Вона вже встигла перед цим вийти заміж і мала доньку, яку Вакарчук виховав немов рідну.

Як виглядають перші дружини знаменитих чоловіків

Після 15 років сумісного життя пара побралася. А ще за 5 років Святослав оголосив про розлучення. Причина була вагома – нова обраниця народила музиканту спочатку сина, а за рік ще й донечку.

Юрій Горбунов

У балерину Людмилу, яка старша на 10 років, шоумен закохався ще до того, як перебрався жити до столиці. Молодика не відлякувало те, що жінка заміжня й має дитину. Коли Горбунову запропонували роботу в Києві, Люда розлучилася з чоловіком і поїхала за коханим.

Як виглядають перші дружини знаменитих чоловіків

Спільних дітей у них не було. Шлюб тривав 20 років, після чого Юрій розлучився. Друга дружина Катя Осадча народила чоловіку двох синів. Перша дружина Горбунова нині перебуває в Америці у доньки, а колишній доглядає за її київською квартирою.

Арсен Мірзоян

Одружений батько двох синів із Запоріжжя вирішив взяти участь у “Голосі країни 2011”. Це кардинально змінило життя музиканта. У Києві познайомився з іншою учасницею талант-шоу Тонею Матвієнко, і між ними спалахнули почуття. Оскільки з Ганною Арсен довгий час жив без кохання за звичкою, то зважився на розлучення й новий шлюб.

Як виглядають перші дружини знаменитих чоловіків

Ганна не вибачила зради чоловіку. Та й з його нинішньою дружиною Тонею Матвієнко категорично відмовляється спілкуватися. А от сини залюбки відвідують батька. Один із них навіть деякий час жив у тата в столиці.

Популярне

Схожі статті

Бананове печиво до чаю за копійки: виходить так смачно, що магазинне більше не купляю. Готувати 15 хвилин

Це бананове печиво стане ідеальним доповненням до чаю або кави. Випічка виходить ніжна, тане у роті та один з головних плюсів – швидка у приготуванні. Зробіть свій день смачнішим з цим рецептом.

Жанна Аркадіївна з “Моєї прекрасної няні” кинула олігарха і живе на одну пенсію: що сталося в житті акторки

Відома російська актриса Ольга Прокоф'єва відрізнилась не лише блискучою акторською кар'єрою, але й цікавим особистим життям. Що про все це відомо?

Без борошна і тіста: мої ходові цукерки для дієти – з ними навіть чоловік погодився схуднути за компанію

Такі цукерки принесуть організму лише користь і жодного зайвого грама, адже не містять глютену й цукру. Тож обов'язково спробуйте приготувати. Смакуватимуть не лише жінкам, а й іншим членами родини.