Трінчер похвалилась 2-поверховою квартирою й розповіла про важливі критерії: сучасний дизайн, розкішна ванна

Анна Трінчер поділилась зі своїми читачами в Instagram новим дописом, у якому показала огляд квартири, де зараз проживає. Співачка опублікувала відео, яке зняла ще пів року тому.

Українська співачка та акторка Анна Трінчер поділилася з прихильниками відео з оглядом своєї орендованої квартири, до якої переїхала після розлучення з колишнім чоловіком Олександром Волошиним. На своїй сторінці в Instagram зірка розповіла про своє житло.

На своїй сторінці у соцмережі, Анна опублікувала коротке відео, де демонструє двоповерхове житло підписникам. Знаменитість зазначила, що зняла цей ролик ще пів року тому, проте вирішила оприлюднити його лише зараз, адже фанати довго чекали на відео з оглядом її оселі.

“Обожнюю її всім серцем, моє місце сили, думок і духовності”, – підписала Анна.

У відео співачка показала, як облаштувала квартиру своїми речами та зізналась, що під час вибору житла керувалася кількома критеріями, зокрема, наявністю ванни, просторістю та сучасним дизайном.

Також знаменитість розповіла, що найбільше задоволення вона отримує, проводячи час у вітальні, де займається медитацією та практикує йогу. Вітальня Анни об’єднана з кухнею, але, як зазначила зірка, на кухні вона проводить небагато часу.

Згодом Анна піднялась на верхній поверх і показала свою спальню та кабінет. Дівчина зауважила, що у цій квартирі вона почуває себе комфортно.

Анна Трінчер похвалилась своєю 2-поверховою квартирою
Анна Трінчер похвалилась своєю 2-поверховою квартирою

До слова, прихильники Трінчер засипали улюблену співачку компліментами та додали, що публікація передає неймовірну атмосферу через екран.

  • “Неймовірний огляд. Такий спокій через екран”.
  • “Квартира дуже затишна”.
  • “Яка ти чарівна”.
  • “Як класно і затишно у тебе”.
  • “Дуже незвичний і медитаційний огляд”.

Нагадаємо, що Анна переїхала до орендованої квартири після розмов про труднощі у стосунках з блогером Олександром Волошиним. Пізніше відоме подружжя оголосило про своє рішення розлучитися.

Популярне

Схожі статті

54 річна українська Мадонна Ірина Білик не припиняє епатувати публіку: про цікаві факти з життя поп-діви

Чому українську співачку Ірину Білик часто називають українською Мадонною? Мабуть, через те, що вона неймовірно талановита, часто змінює свій імідж, та має величезний вплив на шоу-бізнес.

Запікаю картоплю у маслі, роблю легкий салат і — шикарна вечеря на столі: картопля по-французьки у духовці

Запрошуємо вас відкрити нові смакові горизонти з нашим сьогоднішнім меню вечері, яке складається з найпростіших, доступних, але неперевершених страв.

“Головне, я цього хочу”: дружина Віктора Павліка Репяхова хоче народити доньку, але співак не мотивований

В сімейних планах Віктора Павліка та Каті Репяхової народження доньки могло б виглядати як завершення ідеальної картини. Але, на жаль, не завжди всі мрії легко здійснюються.