“Любиш українку, полюби її кота та борщ”: ведуча Іванна Онуфрійчук тільки так розмовляє з казахом-багатієм

Телеведучій 1+1 Іванні Онуфрійчук пощастило зустріти мільйонера, з яким вони побралися на Мальдівах. От тільки тепер казаху доводиться куштувати борщ та ділити ліжко з котом коханої.

Іванна Онуфрійчук зі своїм коханим чоловіком Алмазом хоч і багато подорожують, але останнім часом більшість часу проводять у Швейцарії. Вони зіграли пишне весілля 2021 року на Мальдівах. Потім мали намір відгуляти ще одне в Туреччині, та цьому став на заваді карантин. Тож тишком нишком розписалися у київському РАЦСі.

Івана Онуфрійчук привчила чоловіка-казаха до борщу й кота

Оскільки кожен у парі має власний менталітет, довелося якось притиратися. Наприклад, Алмаз частенько тепер обідає українським борщем. Дбайлива дружина варить велику каструлю, щоб вистачило ще й на завтра.

Звісно, доводиться робити ставку на чоловіка-мусульманина, який не вживає свинини. Тому в Іваниному борщі немає сала, а лише яловичина. Все решта робиться, як в Україні. Дівчина пішла на закупи у швейцарський супермаркет і була шокована цінами на городину.

Івана Онуфрійчук привчила чоловіка-казаха до борщу й кота

Борщовий набір обійшовся хазяєчці у майже 55 франків. Якщо перевести на українські ціни, то це близько 2400 гривень. Звісно, дружина мільйонера може собі дозволити подібну розкіш, а от українські біженці навряд чи.

Івана Онуфрійчук привчила чоловіка-казаха до борщу й кота

Та якщо борщ Алмаз наминає з задоволенням, то котик дружини став причиною суперечки. Іванна обожнює свого Персика й звикла пускати його в ліжко. Алмаз змирився з наявністю у квартирі ще одного чоловіка, хоч і чотирилапого, але довгий час двері спальні для рудого красеня були зачиненими.

Врешті за 3 місяці глава родини так полюбив Персика, що тепер вони навіть сперечаються, під чиєю ковдрою спатиме рудий улюбленець. Котик теж не відразу схвалив вибір Іванни, та врешті змирився з появою у житті господині Алмаза.

Популярне

Схожі статті

Про цю закуску дізналася від кума. Тепер без неї не проходить жодне застілля: пікантний рецепт із помідорів

Жодне застілля і зустрічі з друзями не може обійтися без напоїв, а вони, своєю чергою, - без закуски. Сьогодні ми підготували простий рецепт пікантної закуски з помідорів. На застіллі здивує всіх.

Радянські господині замочували м’ясо в цукровій воді: про цей кулінарний лайфхак мені розповіла прабабуся

У наших бабусь та прабабусь не було мікрохвильових печей та духовок із функцією розморожування. Тому доводилося вигадувати власні лайфхаки, як швидше розморозити м'ясо з морозилки.

Холостяк Нікіта Добринін носить сандалі на шкарпетки: важко повірити, що це колишній Даші Квіткової

Нікіта Добринін опублікував знімки, на яких позує навпроти дзеркала у тату-салоні. Ведучий показався в сандалях, під якими були шкарпетки білого кольору.