Зворушив ніжними обіймами: маленький син Катерини Осадчі та Юрія Горбунова показався на роботі зіркової мами

Катерина Осадча поділилась милими фото, на яких позує разом з 2-річним сином від Юрія Горбунова, на своїй сторінці в Instagram. Ведуча зізналась, що маленький Данило зробив їй приємний сюрприз.

Українська телеведуча Катерина Осадча поділилась зворушливим моментом із читачами на своїй сторінці в Instagram. У дописі вона розповіла про приємний сюрприз, який зробив її 2-річний син від шоумена Юрія Горбунова.

Нещодавно Осадча опублікувала новий пост у своєму фотоблозі, в якому показала кілька милих фотографій, де позує разом зі своїм сином Данилом. На цих знімках можна побачити щиро усміхнену ведучу, яка ніжно обіймає Данила, а він, своєю чергою, міцно обіймає зіркову маму.

Маленький син Катерини Осадчі та Юрія Горбунова зворушив публіку
Маленький син Катерини Осадчі та Юрія Горбунова зворушив публіку

Також Катерина розповіла своїм підписникам, що Данило несподівано завітав до неї на знімальний майданчик, чим приємно здивував ведучу. Такі чарівні кадри знаменитість підписала, жартуючи, що Данило навідався до своєї мами з перевіркою.

Фанати Осадчі висловили компліменти улюбленій ведучій та її сину, а дехто з підписників відзначив, що кадри дуже зворушливі.

  • “Це так мило”.
  • “Такі милі дітки у вас, і вони татові”.
  • “Дуже милі діти! Хай Боженька їх береже”.
  • “Ой такий гарненький”.
  • “Яке круте фото”.

Нагадаємо, щасливе подружжя Катерина та Юрій виховують двох спільних дітей. Перший син народився у 2017 році, через два тижні після того, як вони відзначили весілля. Хлопчика вирішили назвати Іваном. У 2021 році відома пара повідомила, що очікує на другу дитину. Цього ж року у подружжя народився син, якого назвали Данилком.

Маленький син Катерини Осадчі та Юрія Горбунова зворушив публіку
Маленький син Катерини Осадчі та Юрія Горбунова зворушив публіку

Недавно Катерина Осадча та Юрій Горбунов відзначили свою сьому річницю шлюбу. Закохані публічно привітали одне одного, чим розчулили своїх шанувальників. Сьогодні вони проживають у будинку неподалік від Києва. До слова, незабаром старшому синові відомої пари, Івану, виповниться сім років.

Популярне

Схожі статті

“Яке ваше діло?”: “Лисий з Кварталу” Кошовий розповів, де зараз його доньки і чому одна з них їде з України

"Лисий з Кварталу" Євген Кошовий вперше за довгий час заговорив про доньок. Чоловік зізнався, що старша Варвара вже в цьому році планує виїхати з України.

Для тих, у кого немає часу возитись: тісто за хвилини, паска – волога і повітряна. Рецепт без клопоту

Якщо ви думаєте, що на випікання пасок має піти цілий день, то помиляєтеся. Можна впоратися всього за годину. Це якщо замісити тісто не на дріжджах, а на кисломолочному сирі.

Ароматні булочки з яблуками на сковороді: чоловік після роботи поспішає додому на них. Балую таким не часто

На сніданок чи для перекусу можете насмажити яблучних булочок. Продукти для цього потрібні найпростіші. Робиться все дуже швидко. Натомість вироби виходять доволі оригінальними.