Надія Матвєєва надовго розсварилася з мамою: рідна людина не сприймала на 20 років молодшого обранця доні

Телеведуча Надія Матвєєва була дуже близькою зі своєю мамою. Чорна кішка між родичками пробігла, коли донька закохалася в молодика. Мама не могла прийняти цей вибір.

Надії Матвєєвій нині 55 років. Довгий час телеведуча приховувала, що закохана й щаслива. Привід був вагомий – обранець знаменитості на 20 років молодший за жінку. Недарма вона боялася говорити про нього. Навіть рідна матуся не зрозуміла й не підтримала.

Надія Матвєєва через коханого посварилася з мамою

Своє особисте життя Матвєєва тримає у секреті. Про наявність бойфренда розповіла лише у червні 2022 року. З мамою теж посварилася через надмірну різницю у віці з чоловіком. Раніше матуся й донька були дуже близькими людьми. Надя вважала жінку кращою подругою.

Мама розлучилася з чоловіків і відтоді практично жила доньчиним життям. Намагалася про все розпитувати та все контролювати. Та коли дізналася про молодика, вони дуже сильно посварилися.

Надія Матвєєва через коханого посварилася з мамою

Жінка не хотіла говорити з донькою. Тож доводилося телефонувати час від часу, дізнаючись про стан здоров’я – бідолаха страждала на онкологію. Під час таких розмов Надія робила розвідку – чи готова матуся спілкуватися, як раніше, чи й досі сердиться.

Одного разу Матвєєва повезла маму в лікарню у Чернівецькій області, яка була розташована при монастирі. Що трапилося, незрозуміло, але серце жінки розтануло. Вона вибачила доньці. Тепер спілкуються, як і раніше.

Оскільки ведуча вже була двічі заміжньою, на весільний рушник із новим обранцем ставати не поспішає. Головне, що їм добре вдвох. Але показувати чоловіка на загал Надія не поспішає – поважає його право на небажання ставати публічною людиною.

Популярне

Схожі статті

Такого ще не бачила. Готується просто, а дивує навіть професіоналів: рецепт відкритих пельменів на сковороді

Пельмені - це знайома всім, проста і смачна страва. Але навіть їх можна приготувати креативно і незвично. Сьогодні ми підготували рецепт відкритих пельменів у ніжному тісті. Сподобається кожному.

Настя Каменських вперше заговорила про розлучення з Потапом і стосунки з молодим співаком: “Він креативний”

Українська співачка Настя Каменських вперше заговорила про свого нового фаворита – молодого та харизматичного красеня. А ось про стосунки з Потапом артистка була не багатослівною.

Так салат “Вінегрет” ніхто не готує, а хто пробує – дивується: роблю його по-новому з секретним інгредієнтом

Спробуйте приготувати "Вінегрет" з додаванням секретного інгредієнта, завдяки якому салат набуде зовсім нового смаку, і ви більше ніколи не готуватимете по-іншому.