Куди подівся мандрівник Антон Птушкін: після “Орла та Решки” ведучий не заспокоївся – продовжує подорожувати

Антон Птушкін знявся у 65 епізодах "Орла і решки". Та коли у 2018 році пішов із проєкту, на деякий час зник з ефіру. Насправді мандрівник продовжив самостійні подорожі, які викладає в Ютубі.

Антон Птушкін родом із Луганська, тож для нього війна розпочалася ще у 2014 році. Тоді довелося перевозити маму до Києва із посттравматичним шоком.

Молодик вивчився на соціолога, але за спеціальністю не працював жодного дня. Якийсь час був діджеєм у клубі, потім артдиректором. Працював на радіо Lounge FM, яке сам же й створив.

Куди подівся Антон Птушкін

У тревелшоу “Орел і решка” Антон провів 3 сезони, які отримали назву “Перезавантаження”. Працював у парі з росіянкою Настею Івлєвою – тією самою, яка організувала скандальну “Голу вечірку”. Птушкін до цього був незнайомий із блогом дівчини. Згодом вони потоваришували.

Покинув команду ведучий не через сварки чи непорозуміння зі знімальною групою. Просто закортіло робити щось самостійно. Тож організував власний Ютуб-канал. Їздив по світу й викладав відеозвіти. Причому робив це відразу трьома мовами – російською, англійською, китайською.

Куди подівся Антон Птушкін

Лише з червня 2022 року мандрівник перейшов на українську, коли записував ролик про мужніх робітників Укрзалізниці. Подорож до Карпат у 2023 році Антон виклав узагалі без жодного слова.

Нині у Птушкіна понад 5,5 млн підписників. Коли йому пропонують роботу ведучого, він категорично відмовляється, бо не хоче під когось підлаштовуватися. А от із чоловіком Наді Дорофєєвої погодився співпрацювати. Разом із Мішею Кацуріним вони вирішили робити випуски про їжу в різних країнах.

4 квітня вийде в прокат документальний фільм Птушкіна “Ми, наші улюбленці та війна”. Мова у стрічці йде не лише про котів, собак та іншу домашню худобу, але й про екзотичних тварин – лемурів, хамелеонів, левів. Легендарний пес Патрон також присутній у стрічці.

Популярне

Схожі статті

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.

Остапчук повів дружину на базар – 1,5 кг полуниці, 0,5 кг малини, 0,5 кг абрикос, 1 кг черешні. Скільки грн?

Особисте життя Володимира Остапчука завжди було яскравим і цікавим. Після двох шлюбів український телеведучий одружився втретє. Його обраниця молодша за нього на 16 років, а їхнє спільне життя дивує.

Усі мої подруги на дієті обожнюють мене: суфле без зайвих калорій. За смаком виходить як дорогий десерт

Смачне й таке ніжне домашнє суфле не просто ідеально доповнить ваше вечірнє чаювання, але й дозволить створити фігуру мрії. Розповідаємо про по-справжньому казковий рецепт.