Кому 27-річна Мішель Андраде присвятила хіт “В твоїх очах”: “У будь-якому разі йому дуже подобається”

Мішель Андраде останнім часом живе на дві країни. А ось її бойфренд постійно перебуває у Києві, тож артистка поспішає на зустрічі з коханим, навіть присвятивши йому пісню.

Michelle Andrade 27 років. Україно-болівійка врешті дозріла до серйозних стосунків. Колишня підопічна Потапа наважилася розповісти про свого обранця більш детально. Мішель, хоч і є публічною особою, але говорити на загал про особисте не любить.

Michelle Andrade розповіла про коханого

Її хлопець узагалі не звик до уваги з боку шанувальників, тому Андраде й не поспішає показувати, як виглядає щасливчик, на якого звернула увагу гаряча красуня. Та якщо говорити про кохання дівчина не готова, то співати може.

Michelle Andrade розповіла про коханого

Вона присвятила молодику свій новий хіт “В твоїх очах”. Мішель зізналася, що спочатку не говорила про сингл бойфренду. Просто спостерігала за його реакцією на пісню. Врешті не витримала й сказала, що саме він надихнув на написання.

Той був настільки ошелешений, що відразу не повірив. Тож дівчина аби заспокоїти його, сказала, що пожартувала. Хай там як, чоловіку композиція сподобалася. Він узагалі високо цінує талант коханої.

Michelle Andrade розповіла про коханого

Не називаючи імені молодика, Андраде розповіла, що знайомі вони давно. Довгий час були просто друзями. Та коли стали багато часу проводити разом, втямили, що це не лише дружба, а набагато більше.

Зблизилися ще й на ґрунті спільних інтересів. Обоє полюбляють йогу, біг, дивитися фільми та готувати смачні страви. До творчості хлопець Мішель не має жодного стосунку, але іноді дає цінні поради дівчині щодо пісень. А ще він постійно влаштовує коханій сюрпризи та організовує цікаве дозвілля.

Популярне

Схожі статті

Простий, але найсмачніший пиріг з серії “все змішала і в духовку”: хотілося б простіше, та вже немає куди

Хто з нас не мріяв про той момент, коли можна просто все змішати в одну миску, поставити у духовку й отримати в результаті щось надзвичайно смачне?

“Поринути у рожеві хмари”: Настя Каменських розповіла про плани на майбутнє, в яких нема згадки про Потапа

Настя Каменських поділилась роздумами щодо творчих планів на майбутнє та оприлюднила знімок, на якому попозувала за роботою у студії звукозапису.

Як свати перестали бути сватами: Анна Кошмал й Олександр Феклістов про колишніх колег по комедійному серіалу

Працюючи з колегами пліч-о-пліч й обмежуючись рамками професійних стосунків, не завжди розумієш, які люди поряд з тобою і, щобільше, які в них політичні погляди.