44-річний Віктор Бронюк показав 15-річну доньку: дівчина вже зовсім доросла й стала прямою копією матусі

44-річний Віктор Бронюк є гарним сім'янином. Чоловік обожнює дружину та двох спільних дітей. Старшою в родині є донька. Артист показав, якою вона стала вже дорослою.

Кілька днів тому в родині Віктора Бронюка було свято. Відзначали 15 років старшій доньці Єві. З цієї нагоди татусь оприлюднив світлини дівчини. На фото вона є ще зовсім маленькою та такою, як виглядає зараз.

Віктор Бронюк показав 15-річну доньку

Якщо порівняти світлини вже зовсім дорослої дівчини, стає зрозуміло, що вона вдалася вродою у маму – дуже схожа. Щасливий татусь звернувся до іменинниці з такими словами:

“Євуся, з Днем народження! Нехай твої солодкі 15 будуть найщасливіші! Втілюй всі-всі свої мрії легко і з радістю! Люблю тебе всім серцем”.

Окрім Єви Віктор із Тетяною виховують ще й сина Данила. Різниця між дітьми невелика – всього 1 рік. Та підліток поки не витягнувся настільки сильно, як його сестра. Поки ще зарано судити, але, схоже, хлопчик якраз успадкував татові риси. Тож, напевно, згодом йому теж доведеться вести нещадну боротьбу з зайвою вагою.

Віктор Бронюк показав 15-річну доньку

Лідер гурту “ТіК” подібним займається регулярно. І вже хвалився результатами – позбувся “3 відер води”, які доводилося постійно тягати на собі. Тепер схудлий музикант почувається значно краще.

Глава родини серйозно підходить до питання виховання обох дітей. Звісно, не кричить і не дає запотиличників. Він намагається всі проблеми, що виникають, розбирати. У ході спокійного діалогу зазвичай вдається згладити гострі кути та дійти взаєморозуміння з нащадками.

Коли брат із сестрою чубляться між собою, татусь удавано погрожує покарати обох. Та зазвичай до подібного не доходить. Бронюк не ведеться на каверзи з боку дітей, оскільки чудово усвідомлює, що вони маніпулятори, тож треба підходити до вирішення непорозумінь більш тонко.

Популярне

Схожі статті

Не рецепт, а скарб! Заварна паска на Великодній стіл: ніжний смак і вершковий аромат — просто ідеально!

Ароматна, солодка, ніжна та водночас волога заварна паска — ідеальна випічка для великого свята. Розповідаємо, як приготувати великодній смаколик.

Простий, але найсмачніший пиріг з серії “все змішала і в духовку”: хотілося б простіше, та вже немає куди

Хто з нас не мріяв про той момент, коли можна просто все змішати в одну миску, поставити у духовку й отримати в результаті щось надзвичайно смачне?

“Поринути у рожеві хмари”: Настя Каменських розповіла про плани на майбутнє, в яких нема згадки про Потапа

Настя Каменських поділилась роздумами щодо творчих планів на майбутнє та оприлюднила знімок, на якому попозувала за роботою у студії звукозапису.