Могилевська, Гросу, KOLA, Мішина виявилися занадто сором’язливими: не поспішають показувати обличчя коханих

Зазвичай зірки наввипередки шукають інфоприводи, щоб про них писали й говорили якомога більше. Та останнім часом намітилася протилежна тенденція – знаменитості приховують своїх коханих.

Наталя Могилевська

З початком великої війни в життя співачки завітало справжнє кохання. Напевно, соромно було на тлі страждань українців ділитися своїм щастям. Тому Наталка й не показувала всім свого нареченого. Зірка ще й удочерила двох сестричок з непростою долею. Але за ці 2 роки так і не спромоглася вивести обранця на люди. Відомо лише, що чоловіка звати Валентин.

Зірки ретельно приховують своїх коханих

Аліна Гросу

Навчена гірким досвідом попередніх стосунків, співачка навіть коли вийшла заміж удруге, не поспішає відкривати загалу ім’я та зовнішність свого обранця. Виклала в мережу лише шматочок відео, де стоїть у довгій білій сукні, обнімаючись із незнайомцем. Обоє розташовані до камери спинами, тож роздивитися риси нареченого неможливо.

Зірки ретельно приховують своїх коханих

KOLA

Попри те, що вийшла заміж минулої осені, Анастасія Прудіус не поспішає показувати в мережі обличчя свого благовірного. Розповіла лише, що Слава на 13 років старший та мешкає в Ізраїлі, хоча народився у Дніпрі. Познайомилися вони на концерті співачки. Цілий рік тривав роман на відстані, а потім відбулося весілля у Празі. Коли в Ізраїлі почалася війна, Настя якраз перебувала там, тож виїхала з країни з превеликими труднощами.

Зірки ретельно приховують своїх коханих

Ксенія Мішина

Акторка самотужки виховує сина Платона. Про свої амурні справи воліє шанувальникам не розповідати. Та днями виклала в мережу світлини з мінімумом одягу й чоловічою рукою у кадрі, яка прикриває жіночі принади зірки. Хто цей таємничий чоловік, Ксенія не сповістила. Лише натякнула, що збирається “розквітати поруч із ним”.

Зірки ретельно приховують своїх коханих

Популярне

Схожі статті

Як свати перестали бути сватами: Анна Кошмал й Олександр Феклістов про колишніх колег по комедійному серіалу

Працюючи з колегами пліч-о-пліч й обмежуючись рамками професійних стосунків, не завжди розумієш, які люди поряд з тобою і, щобільше, які в них політичні погляди.

Цукерки давно не купую, бо готую з вівсянки та сухофруктів: без цукру і клопотів. Домашні ласощі за хвилини!

Домашні цукерки з вівсянки відмінно смакують до чашки чаю й швидко втамують голод. Ці солодощі досить варіативні, адже можна додавати улюблені сухофрукти та горіхи.

Спробувала в гостях, повторила вдома і тепер мої просять її щодня: запечена у фользі картопля з грибами

Подорожуючи кулінарним світом, ми часто зустрічаємо страви, які залишають незабутні враження і здатні змінити наше уявлення про смак. Одна з таких страв — запечена у фольгу картопля з грибами.