“2 місяці постійних тренувань”: Ірина Горова розповіла про нові досягнення та похизувалась довгими ногами

Ірина Горова поділилася новими досягненнями на своїй сторінці в Instagram. Продюсерка показала результати своїх тренувань та вразила шанувальників.

Українська продюсерка, бізнесвумен і колишня дружина Потапа, Ірина Горова, поділилася дописом з фоловерами на своїй сторінці в Instagram. Знаменитість продемонструвала, як самостійно виконує стійку на руках.

Нещодавно Ірина приємно здивувала своїх шанувальників новим відео. У короткому ролику можна побачити колишню дружину Потапа в спортивному топі та лосинах, які підкреслили її підтягнуту фігуру.

Ірина Горова розповіла про нові досягнення
Ірина Горова розповіла про нові досягнення

Відома жінка змонтувала ролик із кількох окремих тренувань, під час яких практикувала стійку на руках. На відео видно, як старанно Ірина виконує тренування, а наприкінці вона показала, що все-таки змогла досягти своєї мети.

Допис знаменитості доповнений словами, що неабияк надихнули її підписників. Вона зізналась, що пройшла через власні страхи та активно займалась тренуваннями, виконуючи маленькі кроки, щоб досягти великої мети. Також вона додала, що результати отримала протягом двох місяців тренувань.

Прихильники продюсерки оцінили цю ідею і відзначили, що в їхньої кумирки вражаюча сила волі та дисципліна. За словами фанатів Ірини, такий допис надихнув багатьох.

  • “Завжди захоплююся Вами”.
  • “Вражаюче! Сила волі та дисципліна”.
  • “Я вами так пишаюся”.
  • “Круто виходить! Ви молодець”.
  • “Не можу не дивитися. Ви вражаюча жінка”.
Ірина Горова розповіла про нові досягнення
Ірина Горова розповіла про нові досягнення

Нагадаємо, що українська тренер Аніта Луценко персонально тренує Ірину Горову. Недавно Аніта поділилась успіхами своєї підопічної з аудиторією в Instagram. Вона розповіла, що протягом восьми тижнів тренувань під її наглядом Горова змогла схуднути на 6 кілограмів. Такі результати порадували Луценко, а її підписники засипали компліментами відому тренерку та Ірину.

Популярне

Схожі статті

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.

Донька Романа Сасанчина спить взута у чоботи: дружина переможця “Голосу” сказала – щоб гарно носились

Відомий український артист Роман Сасанчин разом із дружиною Іванною виховують спільну доньку. Виявилось, що насправді дівчинка спить, взута в чоботи.