Молода дружина з ним на “ви”: з ким зараз багатодітний Орест Лютий та куди поділась його колишня Єгорова

Антін Мухарський — всім відомий Орест Лютий, артист, музикант, письменник й шоумен останнім часом рідко став з'являтися в телевізійному етері. Ми спробували з'ясувати, з чим це пов'язано.

Пам’ятаєте, якою популярною серед широкого загалу була пара Антін Мухарський — Сніжана Єгорова? Талановите, в чомусь епатажне, яскраве зіркове подружжя з трьома дітьми вважалось взірцем сімейного щастя та кар’єрного успіху.

Відтоді минуло багато часу. Пара давно й скандально розлучилася і кожен пішов своїм шляхом.

Антін

Восени минулого року Антону виповнилося 55 років і він, після тривалого мовчання, розповів про своє сучасне життя. Як і раніше Мухарський продовжує свою творчу діяльність, яку зараз використовує у волонтерських цілях — їздить з концертами за кордон та збирає кошти на підтримку української армії.

І хоча на початку лютого 2022 року шоумен добровільно пішов у Васильківську ТрО, зараз зізнається, що воювати боїться, через що “морально потерпає”. Але його теперішня дружина Єлізавета Бєльська заспокоює артиста та запевняє, що кожен повинен максимально робити для армії на своєму місті.

Ця жінка набагато молодша за Антона і, як вона сама зізналась, до свого чоловіка звертається на “Ви” навіть у ліжку. Антін же іронічно заявив:

“Я люблю дружину, навіть більше ніж лежати на дивані”.

Що стосується попередніх дружин, то чоловік зізнався, що ні з ким з них не спілкується, хоча у шлюбі з ними народив п’ятеро дітей – 3 доньки та 2 синів.

Особливо це стосується другої дружини Сніжани Єгорової, яка відкрито підтримала російського диктатора.

Сніжана

Цікаво, що зі Сніжаною через її українофобську позицію не підтримує стосунки і їхня спільна з Мухарським донька Стася Ровінська. За словами дівчини скандальна телеведуча Єгорова зараз перебуває у Туреччині разом з молодшими дітьми.

Сніжана Єгорова з Антіном Мухарським та старшою донькою. Скриншот фото з Мережі

Популярне

Схожі статті

Як свати перестали бути сватами: Анна Кошмал й Олександр Феклістов про колишніх колег по комедійному серіалу

Працюючи з колегами пліч-о-пліч й обмежуючись рамками професійних стосунків, не завжди розумієш, які люди поряд з тобою і, щобільше, які в них політичні погляди.

Цукерки давно не купую, бо готую з вівсянки та сухофруктів: без цукру і клопотів. Домашні ласощі за хвилини!

Домашні цукерки з вівсянки відмінно смакують до чашки чаю й швидко втамують голод. Ці солодощі досить варіативні, адже можна додавати улюблені сухофрукти та горіхи.

Спробувала в гостях, повторила вдома і тепер мої просять її щодня: запечена у фользі картопля з грибами

Подорожуючи кулінарним світом, ми часто зустрічаємо страви, які залишають незабутні враження і здатні змінити наше уявлення про смак. Одна з таких страв — запечена у фольгу картопля з грибами.