Весілля на 1 мільйон і навіть більше: Світоліна, Остапчук, Гросу влаштували справжні змагання у розкошах

Деякі зірки готуються до весілля, як до головного свята в житті, витрачаючи купу мільйонів на святкування. На жаль, подібні грошові вливання не завжди завершуються щасливим шлюбом.

Еліна Світоліна

Одеситка 2021 року вийшла заміж за колегу-тенісиста Гаеля Монфіса, причому взяла його прізвище. Відзначали день весілля у Швейцарії. Саме в цій країні закоханий освідчився Еліні, подарувавши каблучку з діамантами у 6 каратів, що коштує майже 30 мільйонів гривень.

Зіркове весілля на мільйон

У порівнянні з каблучкою саме весілля у лавандових тонах потягнуло на “скромний” 1 мільйон гривень. За час церемонії, що відбувалася у готелі, наречена змінила 3 сукні. Одна була від Луї Віттон, решта – від київських дизайнерів.

Володимир Остапчук

Другий шлюб шоумена з Христиною Горняк хоч і виявився нетривалим, але святкували доволі гучно. Пів сотні гостей зібрали в заміському комплексі під Києвом. Дійство відбувалося під чарівну музику Євгена Хмари.

Зіркове весілля на мільйон

Серед інших розваг були ілюзіоністи, співачка Kola та навіть Вєрка Сердючка зі своєю бандою. Скільки конкретно було витрачено того дня Володимир ніколи не говорив, та не важко прикинути, що брязнув гаманцем не менш як на 50 тисяч доларів.

Аліна Гросу

Співачка останнім часом постійно натякає на нове одруження. Щоправда, демонструє лише себе у весільній сукні, а обличчя партнера в строгому костюмі від загалу приховує. Натомість своє перше весілля Аліна показувала фанам без будь-яких обмежень.

Зіркове весілля на мільйон

Дійство відбувалося у старовинному італійському палаці у Вероні. Наречена встигла змінити 4 весільні сукні. Була присутня купа гостей, в тому числі й знаменитостей. Весілля обійшлося у 100 тисяч євро. Та прожила Гросу з росіянином Олександром Комковим усього пів року.

Популярне

Схожі статті

“5 місяців виповнилося”: Володимир Дантес поділився фото підрослого Василя та побажав усім “дитячого” щастя

Володимир Дантес показав свого домашнього улюбленця, якого завів разом із Дашею Кацуріною. Фото пухнастика співак опублікував у своєму Instagram.

Єві Цекало вже 25 років: як виглядає та чим займається донька Лоліти Мілявської — стопами батьків не пішла

Поведінка та соціальна позиція батьків у багатьох родинах мають колосальний вплив на дитину, а, значить, й на її вибір життєвого шляху, і врешті решт, на майбутню долю.

Не рецепт, а скарб! Заварна паска на Великодній стіл: ніжний смак і вершковий аромат — просто ідеально!

Ароматна, солодка, ніжна та водночас волога заварна паска — ідеальна випічка для великого свята. Розповідаємо, як приготувати великодній смаколик.