Ксенія Мішина розповіла, що допомагає підтримувати плоский живіт і показала вправу: зможе повторити кожен

Відома акторка Ксенія Мішина продемонструвала техніку, яку виконує для підтримки плоского живота та хорошої роботи шлунково-кишкового тракту.

Українська акторка Ксенія Мішина розповіла про техніку, яка допомагає підтримувати красивий плоский живіт і роботу шлунково-кишкового тракту. У своїх Instagram-stories акторка продемонструвала, як виконує вправу.

Ксенія Мішина є однією з тих знаменитостей, хто може похвалитися природною красою і поділитися кількома порадами щодо догляду за собою. Її вродлива зовнішність і струнка фігура — результат не лише природної вроди, але й наполегливої роботи над собою. Регулярні тренування і правильне харчування допомагають Ксенії підтримувати спортивну форму.

Ксенія Мішина розповіла, що допомагає підтримувати плоский живіт
Ксенія Мішина розповіла, що допомагає підтримувати плоский живіт

Відома акторка активно веде соцмережі, де ділиться робочими та повсякденними моментами. Недавно Ксенія розкрила одну з технік, яку виконує вдома. У своїх stories вона опублікувала коротке відео, на якому продемонструвала цю вправу. Окрім того, знаменитість пояснила, що ця вправа не лише сприяє формуванню красиво промальованого живота, але й підтримує роботу ШКТ.

“Окрім плоского живота і промальованих м’язів ця техніка прибирає запори, здуття, газоутворення, всі дефіцитні стани, пов’язані з роботою шлунково-кишкового тракту”, – зазначила Мішина.

Ксенія Мішина розповіла, що допомагає підтримувати плоский живіт
Ксенія Мішина розповіла, що допомагає підтримувати плоский живіт

До слова, раніше Ксенія розповіла, що виконує таку техніку щодня. Також додала, що вона чудово зміцнює м’язи живота. Варто зауважити, читачі зірки підтримують подібні публікації своєї кумирки та вважають їх досить надихаючими.

Нагадаємо, недавно Ксенія опублікувала новий знімок у своєму фотоблозі, на якому позує разом з чоловіком. У підписі до фотографії вона вирішила залишити, що “любов і віра покажуть шлях”. Підписники не пропустили такий пост і пораділи за улюблену акторку, побажавши їй щастя в нових романтичних стосунках.

Популярне

Схожі статті

Єві Цекало вже 25 років: як виглядає та чим займається донька Лоліти Мілявської — стопами батьків не пішла

Поведінка та соціальна позиція батьків у багатьох родинах мають колосальний вплив на дитину, а, значить, й на її вибір життєвого шляху, і врешті решт, на майбутню долю.

Не рецепт, а скарб! Заварна паска на Великодній стіл: ніжний смак і вершковий аромат — просто ідеально!

Ароматна, солодка, ніжна та водночас волога заварна паска — ідеальна випічка для великого свята. Розповідаємо, як приготувати великодній смаколик.

Простий, але найсмачніший пиріг з серії “все змішала і в духовку”: хотілося б простіше, та вже немає куди

Хто з нас не мріяв про той момент, коли можна просто все змішати в одну миску, поставити у духовку й отримати в результаті щось надзвичайно смачне?