Ірина Білик допомогла: Катя Осадча під пісню “Нова” дефілювала, а Юрій Горбунов круто змінив життя

Пісня Ірини Білик "Нова" для Каті Осадчої та Юрія Горбунова має неабияке важливе значення. Її прем'єрне виконання вплинуло на життя обох зірок, які тоді ще й гадки не мали, що стануть подружжям.

Ні для кого не секрет, що Катя Осадча починала свою кар’єру, бувши моделлю. Один із перших виходів на подіум юнки відбувся під пісню Ірини Білик “Нова”. Українська співачка влаштувала прем’єру композиції в одному з клубів.

Катруся була серед дівчат, які в цей момент демонстрували одяг. Рудоволоса виконавиця, сцена і навіть символи, які були написані внизу, назавжди закарбувалися у пам’яті нинішньої знаменитості.

Пісня Ірини Білик поєднала Катю Осадчу та Юрія Горбунова

Тільки зараз подружжя з’ясувало, що на тому концерті були разом. Катя як модель, а Юрій був режисером шоу. Горбунов тоді саме перебрався до Києва з Івано-Франківська, перебуваючи в стані ностальгії.

В обласному центрі залишилася престижна робота в театрі. Друзі та батьки тепер були далеко. А столиця видавалася молодику байдужою та холодною. Юра винаймав житло на околиці Києва. Треба було ще й добиратися довго маршрутками з кінцевої станції метро.

Пісня Ірини Білик поєднала Катю Осадчу та Юрія Горбунова

Грошей катастрофічно бракувало, тому Горбунов змушений був перебігати з передніх дверей автобуса на задні, аби тільки не сплачувати за проїзд. Душу поступово охоплювало почуття відчаю, що нічого не вийде.

Саме перед прем’єрою шоу Юрій познайомився з Іриною Білик. Зірка залишила свій диск на столі. Горбунов вирішив послухати. Слова “Я нова, нова” вразили до глибини душі. Саме посил відкинути все старе та рухатися вперед надихнув тоді молодого спеціаліста залишитися в Києві, а не повернутися додому.

Він із новим запалом почав відвідувати кастинги на озвучування фільмів, на телебачення. Тож саме “Нова” надала знаменитому чоловіку сил і натхнення продовжувати боротьбу за місце під сонцем.

Невдовзі його взяли на роботу ведучим “Підйому” на Новому каналі. Виходить, якби не Ірина Білик та її пісенна мотивація, Горбунов повернувся б назад до Івано-Франківська й такої чудової зіркової родини з двома синочками не відбулося б.

Популярне

Схожі статті

Спробувала в гостях, повторила вдома і тепер мої просять її щодня: запечена у фользі картопля з грибами

Подорожуючи кулінарним світом, ми часто зустрічаємо страви, які залишають незабутні враження і здатні змінити наше уявлення про смак. Одна з таких страв — запечена у фольгу картопля з грибами.

Стомилася від багаторічної самотності: 55-річна Надія Матвєєва знайшла щастя з молодим коханим, якому 35

Надія Матвєєва відома всім як ведуча телепрограм «Все буде добре», «Все буде смачно» та інших. Протягом багатьох років вона давала глядачам корисні поради. А що ж відбувається в її особистому житті?

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".