Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.

Відома співачка Алла Пугачова, яка виступає проти російського вторгнення, опублікувала новий пост на своїй сторінці в Instagram, в якому звернулась до обурених читачів. У своєму повідомленні знаменитість прокоментувала дії деяких російських підписників щодо недавнього теракту в “Крокусі”.

Сьогодні, 28 березня, 74-річна артистка, вперше після теракту, що стався в росії, звернулась до своїх читачів у соцмережі, зазначивши, що важкі емоції варто переживати в душі, а не в соціальних мережах. У дописі відома виконавиця прикріпила свою портретну світлину, на якій можна побачити, як сьогодні виглядає Примадонна.

“Скорбота має бути в душі, а не в інстаграмі, амінь”, – підписала Алла Пугачова.

Під цією публікацією хейтери висловили своє незадоволення, проте більша частина підписників все ж підтримала улюблену виконавицю теплими словами, подякувавши за громадську позицію. Ось деякі з коментарів, які можна зустріти під дописом:

  • “Алло, дякую за вашу позицію. Бажаю вам довгих років життя та щастя”.
  • “Ви абсолютно праві, Алло Борисівно”.
  • “Алло Борисівно, ви для мене еталон жіночої мудрості та хоробрості”.
  • “Мудрість — це коли ти все розумієш, але вже не засмучуєшся”.
  • “Алло! Вам не потрібно нічого пояснювати”.

Нагадаємо, що майже одразу після початку військових дій в Україні Алла Пугачова разом зі своїм чоловіком Максимом Галкіним та дітьми покинули росію, відкрито виступивши проти повномасштабного вторгнення. Після цього зіркове подружжя переїхало жити в Ізраїль.

74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику
74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Зазначимо, що Максим і Алла є одруженими з 2011 року. Разом вони виховують двох спільних дітей — доньку Лізу та сина Гаррі.

Популярне

Схожі статті

Простий, але найсмачніший пиріг з серії “все змішала і в духовку”: хотілося б простіше, та вже немає куди

Хто з нас не мріяв про той момент, коли можна просто все змішати в одну миску, поставити у духовку й отримати в результаті щось надзвичайно смачне?

“Поринути у рожеві хмари”: Настя Каменських розповіла про плани на майбутнє, в яких нема згадки про Потапа

Настя Каменських поділилась роздумами щодо творчих планів на майбутнє та оприлюднила знімок, на якому попозувала за роботою у студії звукозапису.

Як свати перестали бути сватами: Анна Кошмал й Олександр Феклістов про колишніх колег по комедійному серіалу

Працюючи з колегами пліч-о-пліч й обмежуючись рамками професійних стосунків, не завжди розумієш, які люди поряд з тобою і, щобільше, які в них політичні погляди.